Ο Ροταριανός Όμιλος της Πατάγια εξακολουθεί να σχεδιάζει να πραγματοποιήσει διαγωνισμό/έκθεση ειρηνικής τέχνης αυτόν τον μήνα, συναυλία ειρήνης τον Μάιο, εισιτήρια διαθέσιμα τώρα

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Την Κυριακή, 9 Μαΐου 2021*(βλ. παρακάτω) στο Ίδρυμα Father Ray, ο Ροταριανός Όμιλος της Πατάγια θα πραγματοποιήσει μια ειδική συναυλία για την προώθηση της ειρήνης και την προώθηση της ειρήνης στον κόσμο, με την ημερομηνία να πλησιάζει γρήγορα.

Ο Ροταριανός Όμιλος της Πατάγια διοργανώνει επίσης διαγωνισμό τέχνης μεταξύ μαθητών από 12 σχολεία της Πατάγια. Οι συμμετοχές, που απεικονίζουν την οπτική ερμηνεία της «ειρήνης» από κάθε καλλιτέχνη, θα παρουσιαστούν σε έκθεση στο εμπορικό κέντρο Central Festival στον 6ο όροφο για 14 ημέρες από τις 23 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου. όπου ο καθένας μπορεί να έρθει και να ψηφίσει τα αγαπημένα σας. Αυτή η εκδήλωση εξακολουθεί να έχει προγραμματιστεί αυτή τη στιγμή για να προχωρήσει, καθώς μπορεί να είναι μια κοινωνικά αποστασιοποιημένη έκθεση τέχνης και διαγωνισμός.

Η τελετή έναρξης του ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ αυτή τη στιγμή έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 17.00 μ.μ. στο εμπορικό κέντρο Central Festival στον έκτο όροφο. Υπάρχουν σχέδια για τους αξιωματούχους της πόλης Pattaya να κόψουν μια μεγάλη κορδέλα έναρξης και να ανοίξουν την έκθεση. Αυτή η εκδήλωση θα απαιτήσει μάσκες, θα αποστασιοποιηθεί κοινωνικά και θα απαιτήσει επίσης όλες τις άλλες προφυλάξεις για την είσοδο στο εμπορικό κέντρο λόγω της τρέχουσας κατάστασης Covid-19 στην Ταϊλάνδη και το Chonburi. Ο Ροταριανός Όμιλος της Πατάγια έχει δηλώσει ότι προσπαθεί να τηρήσει όλες τις προφυλάξεις για τον Covid-19 και να διασφαλίσει ότι τηρούνται όλα τα μέτρα και οι κανονισμοί.
Όλοι όσοι παρευρεθούν στην τελετή έναρξης και κατά τη διάρκεια της έκθεσης 14 ημερών θα κληθούν να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους 3 πίνακες, οπότε αν θέλετε να δώσετε ΤO ΔΙΚO ΣΟΥ ψηφίστε φροντίστε να σταματήσετε.

Στη συνέχεια, την Κυριακή 9 Μαΐου*, από τις 7:00 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, ο Ροταριανός Όμιλος της Πατάγια διοργανώνει μια βραδιά «Συναυλία Ειρήνης» με εισιτήρια στο Ίδρυμα Father Ray στην οδό Sukhumvit, όπου θα απονεμηθούν βραβεία για τις νικητήριες επιλογές τέχνης και θα συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα υπάρξουν βραβεία για καλοντυμένους χίπις, κλήρωση και δημοπρασία. *Εάν η κατάσταση του Covid-19 στο Chonburi καθυστερήσει την εκδήλωση, θα δοθεί ημερομηνία ελέγχου βροχής και τα εισιτήρια θα εξακολουθούν να ισχύουν. Αρχικά, εδώ είναι ένα προωθητικό βίντεο για την εκδήλωση:

Στη συναυλία θα εμφανιστεί ένα αφιέρωμα σε στυλ «Bob Dylan/Peace & Love» συν μια ειδική παράσταση του συγκροτήματος BEATLEMANIA. Επίσης, θα υπάρξουν βραβεία για τα πιο καλοντυμένα φορέματα σε στυλ hippy/peace που θα παρευρεθούν.

Αν όλοι «Δίνουμε την Ειρήνη μια Ευκαιρία», τότε «Το μόνο που Χρειαζόμαστε Είναι Αγάπη».

Τα εισιτήρια είναι μόνο 950 μπατ ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένου ενός προκαθορισμένου μενού για κινέζικο συμπόσιο, ουίσκι και αναψυκτικών, καθώς και την επιλογή για ένα μπαρ επί πληρωμή. Επικοινωνία: 08-9911-1199 για κρατήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ροταριανό Όμιλο της Πατάγια, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Ο Ροταριανός Όμιλος Πατάγια ευχαριστεί τους παρακάτω χορηγούς:

Sopha Rasmussen – 90 λεπτά οικογενειακή συνεδρία γιόγκα στο σπίτι σας στην Πατάγια (αξίας 800 μπατ ανά άτομο)
Casa Pascal Restaurant (Pattaya 2nd Road) – κουπόνια για φαγητό και ποτό αξίας άνω των 6,000 μπατ
Ξενοδοχείο & εστιατόριο Hardtien (Koh Larn) – δωρεάν δωμάτιο και πρωινό για μία διανυκτέρευση (αξίας 2,500 μπατ)
TJ Music Bar (Naklua soi 18) – Σετ αρωμάτων Victoria Secret (αξίας 5,900 μπατ)
Ινδικό, αραβικό και ταϊλανδέζικο εστιατόριο Layla (τοποθεσία TBC) – κουπόνια αξίας 2,700 μπατ
Εστιατόριο Murphy's (sol Khao Talo) – κουπόνια φαγητού (αξίας 2,000 μπατ)
Γυμναστήριο και ξενοδοχείο PRS (Περιφερειακό Κτηματολόγιο Σόι,
South Pattaya ) - κουπόνια αξίας 2,700 μπατ
Outback Bar (τοποθεσία TBC) – κουπόνια (αξίας 1,200 μπατ)
Gustaf Real Estate (Chaiyapreuk 1) – 50% έκπτωση στην αμοιβή όταν πουλάτε το σπίτι ή το διαμέρισμα σας στην Πατάγια
Readers Bar (Pattaya 3rd Road, κοντά στη γωνία του Soi Regional Land Office) – κουπόνια (αξίας άνω των 1,000 μπατ) συν δωρεάν διαφήμιση βίντεο των εκδηλώσεών μας
Sandbar-By-The-Sea (Παραλία Dongtan, Jomtien) – κουπόνια για φαγητό και ποτό (αξίας 1,000 μπατ)
The Hideaway (sol 15, soi Buakhao) – δωρεάν γεύμα για δύο
Ινδικό εστιατόριο Dawat (Pattaya 2nd Road) – κουπόνια φαγητού (αξίας 2,000 μπατ)
Γερμανικό εστιατόριο Bramburi (Nakkua Soi 12) – κουπόνια για φαγητό και ποτό (αξίας 1,500 μπατ)
Pattaya People Radio 96FM – δωρεάν ραδιοφωνική διαφήμιση για ένα μήνα (αξίας 12,150 μπατ)
Gun Lae Gun Restaurant (κουπόνια φαγητού αξίας 2,000 μπατ)
Pattaya News-Ένας μήνας δωρεάν επιχειρηματικής διαφήμισης σε ιστότοπους στα Ταϊλανδέζικα και Αγγλικά, φόρουμ και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διαφημίσεις. (αξίας 10,000 μπατ)
Κουπόνια τροφίμων Swaad Indian Restaurant αξίας 2,000 μπατ
Retox Outback bar-κουπόνια 4 x 300 μπατ

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/