ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ιδιοκτήτης πεθαίνει μετά από επίθεση στην περιοχή Pattaya από το pitbull του χθες

Μπανγκλαμούνγκ -

Ο κ. Wisit Sanguan, 56 ετών, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά τραύματα μετά από επίθεση από τον δικό του σκύλο, που περιγράφηκε ως pitbull χθες (15 Απριλίου) κηρύχθηκε νεκρός σήμερα από τους γιατρούς σε τοπικό νοσοκομείο της Pattaya (16 Απριλίου).

Άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν το pitbull του επιτέθηκε στην περιοχή Pattaya

Η κυρία Wanpen Kumkong, 51 ετών, η οποία είναι η σύζυγος του κ. Wisit είπε στο The Pattaya News σήμερα το πρωί: «Ο σύζυγός μου έχει κηρυχθεί νεκρός ως αποτέλεσμα της επίθεσης από τον σκύλο, που ονομάζεται Giant. Ο σκύλος τώρα φροντίζεται από το κλαμπ pitbull Chonburi.

Ο Wiset είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο λαιμό του κατά τη διάρκεια της επίθεσης που φέρεται να συνέβη ενώ κοιμόταν. Οι διασώστες χρειάστηκαν σχεδόν τριάντα λεπτά για να απομακρύνουν τον σκύλο από τον τραυματία. Η Wanpen δήλωσε ότι κατάλαβε ότι οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τη ζωή του συζύγου της, αλλά πέθανε τραγικά λόγω απώλειας αίματος και της σοβαρότητας των τραυμάτων σήμερα το πρωί, 16 Απριλίου.

Το δίχρονο σκυλί παραμένει υπό την κράτηση του κλαμπ Pitbull, το οποίο δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με αξιωματούχους επιβολής του νόμου για το τι προκάλεσε τη θανατηφόρα επίθεση. Ο σκύλος είχε μεγαλώσει από τον Wiset από τότε που ο σκύλος ήταν τριών μηνών, σύμφωνα με τον Wanpen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2.75 (4 ψήφους)
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.