Το Walk and Eat in Naklua θα συνεχιστεί, λένε οι αρχές της πόλης Pattaya, με προφυλάξεις για τον Covid-19

Naklua, Banglamung, Chonburi-

Το δημοφιλές φεστιβάλ Walk and Eat στη Naklua, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί τα Σαββατοκύριακα έως τις 25 Απριλίου αυτού του μήνα, θα συνεχιστεί, δήλωσαν χθες οι αρχές της πόλης Pattaya, αν και σημείωσαν ορισμένες αλλαγές, όπως ακύρωση συναυλιών και παραστάσεων και περισσότερες προφυλάξεις για τον Covid-19. .

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εκδήλωση στο αρχικό μας άρθρο εδώ. Η εκδήλωση είχε αναβληθεί προηγουμένως ήδη μια φορά, καθώς είχε αρχικά προγραμματιστεί τον Ιανουάριο, όταν ένας άλλος γύρος του Covid-19 προκάλεσε πολλές ακυρώσεις και κλείσιμο επιχειρήσεων στο Chonburi. Αυτή τη φορά, ωστόσο, οι υπεύθυνοι φαίνεται να ακολουθούν μια πιο μετρημένη προσέγγιση.

Ο Manot Nongyai, Αντιδήμαρχος της Πατάγια, μίλησε στο The Pattaya News χθες, 15 Απριλίου, και εξήγησε ότι στις 3 Απριλίου 2021, ένας ασθενής θετικός στον Covid-19 επιβεβαιώθηκε ότι επισκέφτηκε το συμβάν από τις 6:00 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ. Ωστόσο, πλησιάζουν τώρα δύο εβδομάδες από τότε που το άτομο ήταν στην εκδήλωση και οι προληπτικές δοκιμές σε πωλητές της αγοράς δεν έχουν δείξει άλλα θετικά τεστ. Ως εκ τούτου, οι αρχές θα συνεχίσουν με την εκδήλωση για την εξισορρόπηση της οικονομίας έναντι του τρέχοντος γύρου των μολύνσεων Covid-19.

Το φεστιβάλ Walk and Eat εξακολουθεί να απαιτεί από κάποιον να ελέγχει τη θερμοκρασία του, να φοράει μάσκα ανά πάσα στιγμή, την κοινωνική απόσταση, να χρησιμοποιεί τις εφαρμογές της Ταϊλάνδης στο τηλέφωνό του για να ελέγξει την εκδήλωση για εντοπισμό επαφών και άλλα προληπτικά μέτρα. Ο Manot είπε επίσης ότι οι πωλητές της αγοράς κλήθηκαν να αυξήσουν το επίπεδο των προφυλάξεων και των μέτρων τους.

Το Naklua Walk and Eat, που βρίσκεται στην Παλιά Πόλη Naklua, θα συνεχιστεί αυτό το προσεχές Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Απριλίου, και θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, κατέληξε ο Manot.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/