Το Pattaya Cricket Club (PCC) υπερασπίζεται το τρόπαιο Chiang Mai Big Bash 8 - Part 1

Από τον Cζωντανά ο Rogerson, ένας καλεσμένος συνεργάτης

Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη-

Το τουρνουά διεξήχθη στο γήπεδο κρίκετ Gymkhana στο Τσιάνγκ Μάι στις 10 και 11 Απριλίου 2021. Αυτό ήταν πάντα ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός στο ημερολόγιο κρίκετ της Ταϊλάνδης, αλλά οι επιπτώσεις της πανδημίας του covid-19 και μια πρόσφατη τρίτη αύξηση των κρουσμάτων μειώθηκαν ο αριθμός των αγωνιζομένων σε τέσσερις. Το PCC, οι σημερινοί κάτοχοι του Τρόπαιου, θα το υπερασπιζόταν ενάντια στους Άρχοντες των Μπύρων (LotB) (ουσιαστικά τα Ασιατικά Αστέρια από την Πατάγια), τα Λέσχη Κρίκετ Lamphun και Lanna, οπότε μια μάχη Νότου εναντίον Βορρά από ιτιά και δέρμα.

 

Οι τέσσερις ομάδες θα έπαιζαν τρεις αγώνες κατηγορίας και οι τελικές τους θέσεις θα υπαγόρευαν ποια ζευγάρια θα έπαιζαν για 1st και 2ndΉ 3rd και 4th θέσεις. Υπήρχαν 8 παίκτες ανά ομάδα. Κάθε αγώνας ήταν 10 όβερ, χωρίς κανένας παίκτης μπόουλινγκ να κάνει περισσότερα από 2 όβερ. Τα φαρδιά και καμία μπάλα μετρώνται ως 3 γύρους και δεν θα επαναλαμβάνονταν. Βάζονταν πόντοι για τις νίκες και τις ισοπαλίες και οι πόντοι μπόνους για τα wicket και τρεξίματα σκόραρε. Κάθε ομάδα έπαιζε 2 αγώνες κάθε μέρα. Αυτή η αναφορά θα καλύπτει τα γεγονότα της Ημέρας 1 και μια άλλη αναφορά θα καλύπτει την Ημέρα 2

 

Ο εναρκτήριος αγώνας του τουρνουά ήταν PCC εναντίον Lanna CC. Το PCC κέρδισε την εκτίναξη και επέλεξε να χτυπήσει με το συνηθισμένο ζευγάρι των Wez Masterton και Matt Harkness που ανοίγουν. Αντιμετώπισαν τον Ismail και ο Wez έδειξε αμέσως την πρόθεσή του χτυπώντας το 2nd μπάλα για 6. Ο Ρίτσι Τζορτζ ακολούθησε με περιστροφή και ο Ματ μπόουλινγκ 2nd μπάλα για πάπια. Δεν ήθελε το PCC για την έναρξη. Ο Wez έκανε τα συνηθισμένα του και έβαλε όρια, ενώ ο Simon Wetherell προσπάθησε να περιστρέψει το χτύπημα. Ο Ρίτσι Τζορτζ επέστρεψε και έκανε μπούλινγκ στον Simon W για 2, οπότε ο Σάιμον Φίλμπρουκ πήρε το τσάκισμα για να σταθεροποιήσει το πλοίο. Ο Simon P είχε κάποια όρια και ο PCC ήταν 32 για 2 μετά από 4 όβερ. Ο Wez ήταν τυχερός που έπεσε από τον Daniel Jacobs στο όριο, αλλά παρόλα αυτά πήρε ένα 4. Ο Walter (Wally) Persaud μπήκε στην επίθεση Lanna με το γύρισμα του στις Δυτικές Ινδίες και γρήγορα Ο Wez πιάστηκε από τον Daniel Jacobs (εκδίκηση) για το 30. Ο Trevor Moolman τον αντικατέστησε και σημείωσε το σκορ στο 8 και πάνω. Ο Simon P άρχισε να σπάει τη μπάλα έξω από το πάρκο και το 63 για 3 μετά από 6 όβερ. Ο Γουόλι πήρε άλλο ένα θύμα στο δεύτερο του over - αυτό του Simon P για 22, πιάστηκε από τον Ismail στο όριο και 70 για το 4. Ο Bernie Lamprecht αντικατέστησε τον Simon και ο Leng αντικατέστησε τον Wally. Τα όρια από τον Trevor M και το ατημέλητο γήπεδο από τη Lanna επέτρεψαν ένα 7, συν ένα 6 από τον Bernie και ο ρυθμός ανέβηκε. Ο Ton είχε το τελευταίο over που έκλεισε 12 runs και έτσι το PCC τερμάτισε στο 96 για 4 με τον Trevor στο 21 και τον Bernie στο 12, όχι άουτ. Μια ισοτιμία για αυτό το έδαφος και μπορεί να υπερασπιστεί. Μπορεί να είναι κοντά.

Ο Daniel Jacobs και ο John Scales πήραν το τσάκισμα για τη Lanna και ο Wez πήρε το κεράσι. Μερικά σινγκλ από το spin bowling του Wez και ο Matt έριξε ένα πιάτο. Το μπόουλινγκ του Jainish ήταν λίγο δύστροπο και ο Daniel έγραψε κεφαλαία «Ήταν λιγότερο από το βέλτιστο. Στον τελικό του Weza εξαφανίστηκε με το να δεχτεί 31 και η Lanna αφέθηκε να κάνει riot στο 54 για 0 ​​off 3 over, ενώ ο Daniel αποσύρθηκε στα 36. Ο Bernie Lamprecht προσπάθησε να σταματήσει τη ροή, αλλά όπως ο Γουεζ ήταν πολύ γεμάτος μπόουλινγκ. Ο Τρέβορ Μούλμαν τσακίστηκε και τα τρεξίματα συνέχισαν να κυλούν, 84 για το 0 στα μισά του δρόμου, και κάτι έπρεπε να γίνει. Ο Ματ ήταν ο άντρας και έκανε μπόουλινγκ στον Τζον Σκέιλς για 21, αλλά ήταν κι αυτό λίγο πολύ αργά; Μόνο 3 από το τέλος και ο Bernie έκανε μπούλινγκ το 7th στον Ρίτσι Τζορτζ με 7 που χρειάζονταν. Μόνο 6 πέτυχαν και ο Ματ πήρε το 8th και χτυπήθηκε για 6 από τον Ismail που αποσύρθηκε στις 34. Η Lanna CC κέρδισε με 9 wickets. Δεν ήταν καλή αρχή για το PCC.

 

Ο επόμενος αγώνας του PCC ήταν εναντίον μιας άλλης κορυφαίας ομάδας, της Lamphun, και χρειαζόταν απεγνωσμένα μια νίκη, αλλά θα έπρεπε να βελτιώσουν την απόδοσή τους για να το κάνουν. Ο Lamphun κέρδισε την εκτίναξη και αποφάσισε να χτυπήσει με τους Chanchai και Cher να ανοίγουν κόντρα στον Wez. Έκανε καλύτερο μπόουλινγκ, αλλά συνέχισε να πηγαίνει για 10. Ο Jainish ήταν ακόμα λίγο χαλαρός και πήγε για 12 με τη Cher να κάνει τη ζημιά. Ο Matt Harkness προσπάθησε να συγκρατήσει τα ανοίγματα, αλλά ο Chanchai πέτυχε το 6 από τον Trevor's δάχτυλα για άλλο ένα δαπανηρό λάθος. 31 για 0 ​​από 3. Ο Ian Liddell ξεκίνησε καλά, αλλά παρόλα αυτά πήγε για 10 και ο Jainish πήγε για 11 με τη Cher να πλησιάζει στη σύνταξη. 53 στα μισά και ο Λαμπούν τα πήγαινε καλά. Ο Μπέρνι έλαβε την μπάλα και ο Τσανσάι του επιτέθηκε, αλλά πιάστηκε στην τελευταία μπάλα από τον Ματ για 25. Ο Γουεζ επέστρεψε και ο Ματ έπιασε τη Σερ στα βαθιά για το 28. Γύριζε η παλίρροια για το PCC και μπορούσαν να κρατήσουν το σκορ χαμηλά; Ο Choo και ο Ton διατήρησαν τον πίνακα αποτελεσμάτων στο 10 ανά over μέσω των Ian Liddell, Matt και Bernie για να δώσουν στον Lamphun 100 για 2 από 10 over. Το PCC θα έπρεπε να χτυπήσει καλά και ελπίζει ότι ο Lamphun δεν ήταν στα καλύτερά του.

Ο Wez και ο Matt άνοιξαν εναντίον του Choo που χτυπήθηκε για 12 και παρόμοια μοίρα είχε και ο Feem. Η επίθεση συνεχίστηκε στο δεύτερο over του Choo και ο Wez πήρε 6 και αποσύρθηκε στις 31 από 9 μπάλες. Ο Frame και η Cher έκαναν μπόουλινγκ, αλλά και οι δύο έλαβαν την ίδια αντιμετώπιση από τον Simon Wetherell και τον Matt που κράτησαν τον ρυθμό ψηλά. 68 για 0 ​​μετά το 5 και το PCC ήταν άνετα μπροστά. Ένα όριο για τον Matt και αποσύρθηκε για 31. Ο Simon Philbrook πήρε το τσάκι και αρνήθηκε να αφήσει τον Chanchai να κυριαρχήσει στη διαδικασία κάνοντας 11 τρεξίματα και οι δύο Simons έφτασαν στο σπίτι για να κερδίσουν με 10 wickets με 2 όβερ. Ο Simon P στις 19. Αυτό ακριβώς διέταξε ο γιατρός και το PCC τελείωσε την ημέρα σε 10rd θέση και αγώνας εναντίον της LotB.

 

Σε άλλους αγώνες της Ημέρας 1, η Lanna έμεινε στην ισοπαλία από την LotB με 95 τρεξίματα η καθεμία και η Lamphun κέρδισε την LotB με 40 τρεξίματα. 

  

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/