Το Hagi Pop-up ξεκίνησε στο Centara Grand Mirage Beach Resort με νόστιμη και αυθεντική ιαπωνική κουζίνα

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το Centara Grand Mirage Beach Resort στη Naklua παρουσίασε επίσημα το νέο τους Hagi Pop-up dine-in εστιατόριο στο εστιατόριο Acqua ακριβώς δίπλα στο κεντρικό λόμπι και το check-in του θέρετρου χθες.

Από χθες, Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στο Acqua Restaurant στο προσκαλεί εσάς, τους φίλους σας και την οικογένειά σας να ανακαλύψετε τους θησαυρούς εστίασης της ιαπωνικής κουζίνας που προετοιμάζονται προσεκτικά από την .

Η Pattaya News (TPN) είχε τη χαρά να προσκληθεί στην εκδήλωση εγκαινίων του εστιατορίου χθες το απόγευμα και να δοκιμάσει μια ποικιλία από πιάτα και κουζίνα, τα οποία μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου. Το εστιατόριο ήταν εξαιρετικά διακοσμημένο και είχε εξαιρετική εξυπηρέτηση από το προσωπικό. Επιπλέον, ήταν καλό που είδαμε ότι το εστιατόριο ακολουθούσε τις κατάλληλες προφυλάξεις για τον Covid-19 και διασφάλιζε την ασφάλεια όλων των καλεσμένων του, διασφαλίζοντας ότι όλο το προσωπικό ήταν καλυμμένο, τηρούνταν κοινωνική απόσταση μεταξύ των τραπεζιών, απαιτούνταν απολυμαντικό χεριών και έλεγχοι θερμοκρασίας. εισέλθετε στον χώρο, καθώς και ένα check-in για την πλατφόρμα Thai Mor Chana. Εντυπωσιαστήκαμε με τα μέτρα που λαμβάνει το ξενοδοχείο για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των επισκεπτών του.

Είναι σημαντικό ότι το εστιατόριο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε, δεν χρειάζεται να είστε επισκέπτης στο ξενοδοχείο!

Το TPN ήταν επίσης στην ευχάριστη θέση να είχε μια προσωπική επίσκεψη από το διοικητικό προσωπικό του εστιατορίου που έκανε check in στο τραπέζι μας για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν άριστης ποιότητας και ότι η επίσκεψή μας ήταν χωρίς ελαττώματα. Αυτή ήταν μια πολύ ευχάριστη πινελιά.

Θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την επίσκεψη σε πολλές ακόμη παραγράφους, αλλά όπως λένε, μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, γι' αυτό σας ενθαρρύνουμε να ρίξετε μια ματιά στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου για μια πλήρη συλλογή της φανταστικής μας εμπειρίας χθες το απόγευμα.

Το ειδικό αναδυόμενο εστιατόριο είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 18.00:23.00. έως τις XNUMX.

Μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από ιαπωνικές σπεσιαλιτέ με a la carte και σετ μενού όπως Sushi, Sashimi, Exquisite Tempuras, Teriyaki, Tonkatsu, Grilled Teriyaki Heel, Seasoned Salmon Roe, Grilled Sun-dried Ray Fin, Nigiri Sushi Sets και πολλά πιο κλασικές και σύγχρονες συνταγές. Ο Hagi μεταφέρει πραγματικά πελάτες στην Ιαπωνία. Επιπλέον, τα πιάτα για χορτοφάγους και vegan εκπροσωπούνται καλά στο μενού. Ολόκληρο το μενού μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ειδικός! Σετ μενού Omakase με κορυφαίες συνταγές. Η τιμή ξεκινά μόνο από 1,198++ THB ανά σετ. Επιπλέον, • Ποικιλία Tempura THB 188 • ρολό California 298 THB • Otoro Sashimi THB 1,748, και πολλά άλλα!

Για περισσότερες πληροφορίες, οδηγίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο στη διεύθυνση:

038714981, 038301234

ή:
https://www.facebook.com/Centaragrandmirage
Instagram www.instagram.com/centaramirage

ή:
Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες από τα χθεσινά γεύματα:

Αυτό το mocktail ήταν υπέροχο!

Ενώ επισκέπτεστε το εστιατόριο, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για να δείτε το όμορφο θέρετρο και τη θέα, αυτό τραβήχτηκε κοντά στο ηλιοβασίλεμα στις 9 Απριλίου 2021.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/