Η Thai Vietjet παρέχει υποστήριξη σε πελάτες που επιθυμούν να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους στο Songkran λόγω Covid-19

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Thai Vietjet.

Μπανγκόκ, 9 Απριλίου 2021 – Λόγω της κλιμάκωσης του COVID-19 στην Ταϊλάνδη, η αεροπορική εταιρεία ανακοινώνει την πολιτική της να υποστηρίζει τους επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια Thai Vietjet σε όλα τα δρομολόγια εσωτερικού.

Για επιβάτες που έκαναν κράτηση εισιτηρίων και πραγματοποίησαν πληρωμές πριν από τις δέκα Απριλίου 2021 με ημερομηνίες ταξιδιού μεταξύ 12 και 30 Απριλίου 2021, μπορούν να επιλέξουν 1 από τις επιλογές υποστήριξης ως εξής:

1. Μία φορά αλλαγή της ημερομηνίας ταξιδιού δωρεάν. Η νέα ημερομηνία ταξιδιού πρέπει να είναι έως τις 31 Ιουλίου 2021 και να εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της πτήσης. Η αλλαγή δρομολόγησης δεν ισχύει.

2. Τήρηση της αξίας του εισιτηρίου ως πιστωτικό κουπόνι, το οποίο ισχύει έως 31 Ιουλίου 2021.

Οι επιβάτες που έχουν ημερομηνίες ταξιδιού εμπίπτουν στην προαναφερόμενη περίοδο και επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία για υποστήριξη σχετικά με αλλαγή πτήσης ή πίστωση με κουπόνι (τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αρχική ώρα αναχώρησης), επιλέξτε 1 από τις παρακάτω επιλογές:

1. Με ηλεκτρονική φόρμα: https://bit.ly/2L6Yv4z (Προτεινόμενο κανάλι)

2. Με γραμμή: @Thaivietjet

3. Μέσω email: vz.support@vietjetair.com

4. Με Ζωντανή Συνομιλία στο https://skyfun.vietjetair.com/

Η Thai Vietjet δεσμεύεται να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στους επιβάτες της. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί αυστηρά καθημερινά απολύμανση αεροσκαφών σε όλο τον στόλο της, σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης, καθώς και καθαρισμό και απολύμανση στους χώρους της εταιρείας της για να μειώσει τον πιθανό κίνδυνο για το προσωπικό για να διασφαλίσει την ευημερία των επιβατών.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/