Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακοινώνει ότι οι χώροι διασκέδασης σε 41 επαρχίες θα κλείσουν για δεκατέσσερις ημέρες από αύριο, 10 Απριλίου

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη-

Το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA), μέσω εκπροσώπου του, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι οι χώροι διασκέδασης, όπως μπαρ και νυχτερινά κέντρα, πρέπει να κλείσουν από αύριο, 10 Απριλίου, για δεκατέσσερις ημέρες. Αυτό θα διαρκέσει το κλείσιμο τουλάχιστον έως τις 23 Απριλίου 2021.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Δρ. Phanprapha Yongtrakul, Βοηθό Εκπρόσωπο Τύπου της CCSA, στις 11:30 π.μ. σήμερα το πρωί σε καθημερινή συνέντευξη Τύπου από την CCSA και επιβεβαιώθηκε στον επίσημο λογαριασμό της CCSA στο Twitter.

Αυτό σημαίνει ότι τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα σε 41 επαρχίες θα πρέπει να κλείσουν, με ισχύ από αύριο. (Αλλά όχι σήμερα.) Ορισμένες επαρχίες, όπως το Τσιάνγκ Μάι, έχουν ήδη πάρει την απόφαση να κλείσουν τους χώρους διασκέδασης.

Ο Τσονμπούρι σχεδιάζει να συναντηθεί στις 2:00 σήμερα το απόγευμα, όπου θα πρέπει να υπάρξει περισσότερη διευκρίνιση σχετικά με τους τοπικούς κανόνες. (Για παράδειγμα, εάν περιλαμβάνονται καταστήματα μασάζ, καθώς υπήρξαν ανάμεικτα μηνύματα σχετικά με αυτό, και εάν θα υπάρξει οποιαδήποτε απαγόρευση αλκοόλ στα εστιατόρια.)

Λίστα επαρχιών: Μπανγκόκ, Πατούμ Τάνι, Νονθαμπούρι, Νακόν Παθόμ, Σαμούτ Πράκαν, Σαμούτ Σονγκχράμ, Σαμούτ Σαχόν, Αγιουτχάγια, Σαραμπούρι, Λοπμπούρι, Νακόν Ναγιόκ, Τσονμπούρι, Ραγιόνγκ, Chanthaburi, Prachinburi, Chachoengsao, Sa Kaeo, Suphanburi, Kanchanaburi, Ratchaburi, Prachuap Khiri Khan, Phetchaburi, Ranong, Chumphon, Nakhon Si Thammarat, Πουκέτ, Surat Thani, Songkhla, Yala, Narathiwat, Nakhon Chahophanijaum, , Loei, Chiang Mai, Lampang, Chiang Rai, Tak & Phetchabun.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.6 (5 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/