Νιγηριανός υπήκοος, 60 ετών, συνελήφθη για φερόμενη συμμετοχή σε ερωτική απάτη που στόχευε γυναίκες της Ταϊλάνδης, κερδίζοντας περισσότερα από 370 εκατομμύρια μπατ σε αξία

Μπανγκόκ -

Ένας Νιγηριανός υπήκοος συνελήφθη σε κοιτώνα στην περιοχή Ladprao της Μπανγκόκ, αφού φέρεται να ενεπλάκη σε μια ρομαντική απάτη που στόχευε γυναίκες της Ταϊλάνδης που φέρεται να είχαν χάσει περισσότερα από 370 εκατομμύρια μπατ σε συνολική αξία.

Η Αστυνομία Μετανάστευσης ανακοίνωσε χθες, 7 Απριλίου, τη σύλληψη του 60χρονου Νιγηριανού υπόπτου, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε στον Τύπο μόνο ως Bertrand, μετά από ένταλμα σύλληψης που τον κατηγορούσε για απάτη, εισαγωγή πλαστών πληροφοριών σε συστήματα υπολογιστών και πρόκληση ζημιά σε άλλο άτομο.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο αλλοδαπός συμπεριφερόταν πάντα ύποπτα και δεν αλληλεπιδρούσε με κανέναν στο συγκρότημα διαμερισμάτων του. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του συγκροτήματος, το δωμάτιο όπου διέμενε ο ύποπτος ήταν νοικιασμένο με το όνομα μιας Ταϊλανδής.

Η αστυνομία μετανάστευσης επισκέφτηκε τον αλλοδαπό σε έλεγχο ρουτίνας και στη συνέχεια ζήτησε το διαβατήριό του, το οποίο αποκάλυψε ότι ο Μπέρτραντ είχε ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη από τις 27 Ιουλίου 2019 και έκτοτε δεν είχε παρατείνει τη βίζα του.

Μια περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι καταζητείται από το Ποινικό Δικαστήριο της Ταϊλάνδης για φερόμενη απάτη σε θύματα της Ταϊλάνδης με συνολική αξία άνω των 370 εκατομμυρίων μπατ και είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοιες κατηγορίες.

Ο Μπέρτραντ κρατείται τώρα στο Βασιλικό Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης για νομικές διαδικασίες. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία της Ταϊλάνδης διεξάγει περαιτέρω έρευνα για τον εντοπισμό περισσότερων φερόμενων απατεώνων που ενδέχεται να εμπλέκονται.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.