Κορυφαίοι γιατροί της Ταϊλάνδης λένε ότι το σύμπλεγμα Thonglor του Covid-19 φαίνεται να είναι το B117, η λεγόμενη «Παραλλαγή του Ηνωμένου Βασιλείου»

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη-

Σύμφωνα με δύο εξέχοντες γιατρούς της Ταϊλάνδης που δημοσίευσαν σήμερα προκαταρκτικά δεδομένα στους λογαριασμούς τους στο Facebook, το σύμπλεγμα Thonglor του Covid-19 που έχει ξεσπάσει κυρίως από χώρους διασκέδασης μπορεί να είναι η λεγόμενη «παραλλαγή του Ηνωμένου Βασιλείου» που φέρεται να είναι έως και 1.7 φορές πιο μεταδοτικό από άλλα στελέχη, αν και μπορεί να μην είναι πιο θανατηφόρο ή επικίνδυνο και τα υπάρχοντα εμβόλια έχουν αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικά εναντίον του μέχρι στιγμής.

Ο καθηγητής Yongphu Worawan, επικεφαλής του Κέντρου Εξειδίκευσης στην Κλινική Ιολογία με τη Σχολή Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Chulalongkorn έκανε μια ανάρτηση στο Facebook του σήμερα το απόγευμα δηλώνοντας ότι οι προκαταρκτικές πληροφορίες φάνηκαν να δείχνουν ότι το στέλεχος ήταν της «παραλλαγής του Ηνωμένου Βασιλείου» από προκαταρκτική γενετική δοκιμές συγκρίνοντας το στέλεχος με αυτό των πρόσφατων στελεχών της αγοράς.

Ο καθηγητής Yong προειδοποίησε, ωστόσο, ότι αυτό ήταν προκαταρκτικό και ότι γινόταν περαιτέρω αποκωδικοποίηση.

Εν τω μεταξύ, ο Δρ. Anan Chongkaewwatana, ερευνητής στην ιολογία και τη βιοτεχνολογία, δημοσίευσε στο Facebook του ότι το ιικό φορτίο φαινόταν να είναι πολύ υψηλό από δείγματα που ελήφθησαν από ασθενείς του συμπλέγματος Thonglor, ακόμη και από αυτούς χωρίς συμπτώματα, σε σύγκριση με στελέχη που ελήφθησαν από πρόσφατες ομάδες αγοράς. όπως ο Bang Khae. Δήλωσε επίσης ότι τα προκαταρκτικά στοιχεία φαίνεται να υποστηρίζουν ότι αυτή ήταν η παραλλαγή του Ηνωμένου Βασιλείου, B117.

Η Pattaya News τονίζει ότι πρόκειται για προκαταρκτικά δεδομένα και από τους δύο επιστήμονες, αν και φαίνεται να είναι αρκετά σίγουροι για τα ευρήματά τους να ανακοινωθούν δημόσια και έχουν μεγάλη εκτίμηση στους τομείς τους.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/