Το Koh Samui παρέχει τη δεύτερη παρτίδα 50,000 εμβόλια Covid-19 στους ντόπιους του πριν από το προγραμματισμένο "άνοιγμα" του νησιού τον Ιούλιο

Surat Thani -

Οι αξιωματούχοι του Κο Σαμούι παρείχαν άλλες 50,000 δόσεις εμβολίων για τον Covid-19 στον δεύτερο γύρο τοπικής διανομής σε πολλά τοπικά νοσοκομεία σήμερα, 4 Απριλίου, πριν το νησί, μαζί με το Πουκέτ, σχεδιάζουν να ανοίξουν ξανά για να υποδεχτούν επιλεγμένους εμβολιασμένους ξένους τουρίστες με μειωμένη καραντίνα τον Ιούλιο.

Ο Teerasak Lomthongkham, διευθυντής του Νοσοκομείου Koh Samui, δήλωσε στο Associated Press ότι μια δεύτερη παρτίδα εμβολίων Covid-19 θα διανεμηθεί σε 25,000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων υψηλού κινδύνου ιατρών και αξιωματούχων δημόσιας υγείας, καθώς και προσωπικού φιλοξενίας και υπαλλήλων. Υπολογίζεται ότι περίπου 5,000 άτομα θα λαμβάνουν το εμβόλιο την ημέρα και θα τελειώσει έως τις 7 Απριλίου.

Ο Ratchaporn Poolsawadee, πρόεδρος του Συλλόγου Τουρισμού του Koh Samui, δήλωσε περαιτέρω ότι η κατανομή είναι μέρος της διαδρομής «Samui Silk», ένα σχέδιο για την υποδοχή της πρώτης ομάδας επιλεγμένων εμβολιασμένων ξένων τουριστών στο νησί την 1η Ιουλίου με μόνο 7- ημερήσια κρατική καραντίνα.

Είπε στον Τύπο: «Η Ένωση Τουρισμού Koh Samui και η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης τώρα ερευνούν και παρακολουθούν πιθανές ομάδες εμβολιασμένων τουριστών από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και την Κίνα που θα ήταν χαμηλού έως μεσαίου κινδύνου, καθώς εμείς πίστευαν ότι τα περισσότερα εστιατόρια, τουριστικά αξιοθέατα και επιχειρηματίες ξενοδοχείων είναι πλέον έτοιμοι να ανοίξουν ξανά το νησί».

«Τόσο οι τουρίστες όσο και οι ντόπιοι μπορούν να καθησυχαστούν ότι η επαναλειτουργία είναι ασφαλής στη διαδρομή Samui Silk. Το σχέδιο θα επιτρέψει σε ξένους τουρίστες να φτάσουν στο Koh Samui και να κάνουν κρατική καραντίνα για 7 ημέρες. Εάν οι τουρίστες αποδειχθούν αρνητικοί, τότε τους επιτρέπεται να εγκαταλείψουν την τοπική εναλλακτική κρατική καραντίνα και να ταξιδέψουν σε καθορισμένες τοποθεσίες στο Samui, ενώ οι ντόπιοι μπορούν να διαβεβαιωθούν ότι όλοι οι τουρίστες είναι απαλλαγμένοι από ασθένειες». κατέληξε ο Ratchaporn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.