Εργοστάσιο πλαστικών καταρρέει λόγω ισχυρού ανέμου στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawang Het

Τσονμπούρι –

Ένα μεγάλο μέρος ενός εργοστασίου στην περιοχή Chonburi κατέρρευσε από ισχυρούς ανέμους κατά τη διάρκεια μιας ξαφνικής καταιγίδας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην περιοχή Panat Nikhom. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawang Het

Τα σωστικά συνεργεία ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό το απόγευμα της Τετάρτης (31 Μαρτίουst) σε ένα εργοστάσιο πλαστικών στο Baan Sa Na, στην υποπεριοχή Na Wanghin.

Το προσωπικό διάσωσης έφτασε στο σημείο για να βρει πολλά δέντρα στο δρόμο κοντά στο εργοστάσιο και ότι πολλά τμήματα του κεντρικού κτιρίου του εργοστασίου είχαν καταρρεύσει. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawang Het

Το προσωπικό του εργοστασίου φέρεται να είπε στην αστυνομία του Panat Nikhom ότι έβρεχε και συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους πριν από την κατάρρευση. Ωστόσο, το προσωπικό βρισκόταν σε δευτερεύον κτίριο κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης.

Η διοίκηση του εργοστασίου δεν έδωσε αμέσως στη δημοσιότητα δήλωση για το περιστατικό ή συνολική εκτίμηση της οικονομικής ζημιάς λόγω της κατάρρευσης του κτιρίου του εργοστασίου.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.