Το Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών της Ταϊλάνδης ανακοινώνει την παράταση της ανανέωσης των αδειών οδήγησης σε έξι μήνες πριν από την ημερομηνία λήξης, με ισχύ σήμερα

Εθνική -

Το Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών (DLT) παρέτεινε την περίοδο ανανέωσης των αδειών οδήγησης από τρεις σε έξι μήνες πριν από την ημερομηνία λήξης, με ισχύ σήμερα, ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Jirut Wisarnchit.

Η εξάμηνη παράταση περιλαμβάνει την ανανέωση και των οκτώ τύπων αδειών οδήγησης που κατηγοριοποιούνται στον νόμο περί αυτοκινήτου BE 2522, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών οχημάτων, των τρακτέρ, των ατμοστρωμάτων και των δημόσιων οχημάτων.

Ο Jirut είπε στο Associated Press χθες, 31 Μαρτίου, ότι η παράταση έχει στόχο να διευκολύνει τον αυξανόμενο αριθμό οδηγών που θέλουν να ανανεώσουν την άδειά τους σε πολλά υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα. Θα παρέχει επίσης περισσότερο χρόνο στους οδηγούς για να υποβάλουν αίτηση για ανανέωση άδειας οδήγησης.

Επιπλέον, το τμήμα επιτρέπει επίσης στον αδειούχο υποψήφιο να υποβάλει αίτηση για εκπαίδευση μέσω e-learning μέσω της ιστοσελίδας www.dlt-elearning.com για 24 ώρες και να ολοκληρώσει το μάθημα εντός 6 μηνών από την αίτηση.

Ο Γενικός Διευθυντής είπε: «Η διαδικτυακή μάθηση δεν μειώνει μόνο τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και μειώνει τον φόρτο των υπαλλήλων, αλλά μειώνει επίσης τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19, καθώς ο υποψήφιος δεν χρειάζεται να βρίσκεται στο αίθουσα προπόνησης για πολύ καιρό».

Επιπλέον, το The DLT προσφέρει επίσης μια υπηρεσία Smart Queue για ανανέωση άδειας μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.