Ο Οργανισμός Πρόνοιας του Πακιστάν στην Πατάγια πραγματοποιεί μηνιαία συνάντηση, προσκαλεί επισκέπτες από άλλους οργανισμούς

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Τη Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021, στις 8:30 μ.μ. ο Πακιστανικός Οργανισμός Πρόνοιας Pattaya (PWOP) κάλεσε τα μέλη του Pattaya Expats Club, του Rotary Club of Pattaya και τους Εθελοντές Ξένης Αστυνομίας να συμμετάσχουν στη μηνιαία συνάντησή τους για να συζητήσουν διάφορα θέματα ανησυχίας σε αλλοδαπούς που ζουν στην Πατάγια.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ορισμένοι Ταϊλανδοί VIP από την Μπανγκόκ που παρευρέθηκαν και επίσης έδωσαν τη συμβολή τους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο Zign στη Naklua και παρουσίασε επίσης νόστιμο, αυθεντικό πακιστανικό φαγητό.
Με συναρπαστικό διάλογο μεταξύ των μελών του PWOP και των προσκεκλημένων, οι παρευρισκόμενοι επικεντρώθηκαν στην εξεύρεση λύσεων σε κοινά προβλήματα των αλλοδαπών που ζουν στην περιοχή της Πατάγια και στην παροχή ενότητας και υποστήριξης ο ένας στον άλλο.
Σχετικά με τον Οργανισμό Πρόνοιας του Πακιστάν:
Ο Πακιστανικός Οργανισμός Πρόνοιας Pattaya (PWOP) είναι ένας εγγεγραμμένος μη κερδοσκοπικός, μη θρησκευτικός και μη πολιτικός οργανισμός κοινωνικής πρόνοιας που ιδρύθηκε από ορισμένους από τους Πακιστανούς κατοίκους στην Πατάγια της Ταϊλάνδης.
Η PWOP εργάζεται στην Pattaya, Chonburi από το 2001. Η PWOP ιδρύθηκε υπό την ενεργητική ηγεσία του Nofal Fawad. Από την ίδρυσή του, ο Οργανισμός διοικείται αποκλειστικά από εθελοντές από όλα τα κοινωνικά στρώματα που έχουν αφήσει τον δικό τους χρόνο για να βοηθήσουν την κοινότητα. Η οργάνωση έχει παίξει μέχρι στιγμής σημαντικό ρόλο που σχετίζεται με κοινωνικά ζητήματα ανθρώπων με καταγωγή από το Πακιστάν.
Οι δραστηριότητες του PWOP πραγματοποιούνται συνεχώς καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Επιπλέον, παίζει σημαντικό ρόλο στην επίλυση των προβλημάτων των Πακιστανών. Η οργάνωση γιορτάζει εκδηλώσεις σε σημαντικές ημέρες. Συγκεκριμένα, έχει την τιμή να φιλοξενεί την ετήσια επέτειο της Ημέρας Ανεξαρτησίας του Πακιστάν στην Πατάγια στις 14 Αυγούστου.
Ως γνωστή αξιόπιστη πακιστανική κοινοτική οργάνωση εκπροσωπούν τους κατοίκους της Πατάγια και των γύρω περιοχών. Το PWOP εργάζεται για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη τόσο εντός όσο και εκτός της πακιστανικής κοινότητας.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μια μικρή βοήθεια πάει πολύ μακριά και το έργο μας δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη γενναιόδωρη υποστήριξη των πολύτιμων μελών μας. Τα μέλη της τοπικής μας κοινότητας μας βοήθησαν με ευγένεια υποστηρίζοντας τους σκοπούς μας και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Η ιστορία πίσω από τον οργανισμό μας:

Ο Πακιστανικός Οργανισμός Πρόνοιας Pattaya (PWOP) προσπαθεί να κάνει μια θετική διαφορά εκπροσωπώντας την πακιστανική κοινότητα στην Πατάγια και τις γύρω περιοχές. Στην αρχή, το PWOP δεν είχε εγκαταστάσεις ή πόρους και οι πρώτες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στα καταστήματα των ιδρυτικών μελών.

Το όραμά μας:

Μια κοινότητα φροντίδας στην οποία κάθε άνθρωπος έχει μια πολύτιμη ζωή ίσων αξιών που σέβονται τα βασικά δικαιώματα, την ελευθερία, την ισότητα και την κοινωνική αρμονία.

Η αποστολή μας σήμερα:

Σήμερα, το PWOP γίνεται ολοένα και πιο ενεργό βοηθώντας στην αντιμετώπιση τοπικών ζητημάτων. Τα αφοσιωμένα μέλη μας εκστρατεύουν ενεργά για θετική κοινωνική αλλαγή και ο σύλλογός μας χωρίς αποκλεισμούς υπερηφανεύεται για τις προσπάθειές του να εμπλέξει όλα τα μέλη. Να τιμήσει και να αναγνωρίσει το ρόλο των Πακιστανών στο εξωτερικό στην ανάπτυξη και την πρόοδο του έθνους παρέχοντάς τους εύκολη πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες, πόρους, εγκαταστάσεις, υπηρεσίες και προνόμια.
Καλωσορίζουμε όλες τις γενιές Πακιστανών, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει κάτοικοι και εγκαταστάθηκαν στην Πατάγια και τις γύρω περιοχές.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/