Η κοινότητα Ταϊλάνδης-Μπανγκλαντές γιορτάζει την 50ή Εθνική Ημέρα του Μπαγκλαντές

Naklua, Pattaya-
  Η κοινότητα Ταϊλάνδης-Μπανγκλαντές (TBC) γιόρτασε την 50ή Εθνική Ημέρα του Μπαγκλαντές στη Naklua, βόρεια της Pattaya, το περασμένο Σαββατοκύριακο.
  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου 2021 στο αριστοκρατικό θέρετρο Garden Seaview στο Naklua στις 5:00 μ.μ. και παρευρέθηκαν από δεκάδες μέλη του TBC καθώς και επίτιμοι προσκεκλημένοι.
  Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλίες, ένα περίτεχνο δείπνο, πολιτιστικές παρουσιάσεις, παραδοσιακές στολές και ακολούθησε επίσης προφυλάξεις για τον Covid-19 για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι καλεσμένοι ήταν ασφαλείς, όπως έλεγχοι θερμοκρασίας και χρήση απολυμαντικού χεριών.
 Οι επίτιμοι καλεσμένοι ήταν ο αντιδήμαρχος Ronnakit Eakkasingh (εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Pattaya Sonthaya Khunplome), ο Khun Raiwat Polyokin και ο Niels Colov, Πρόεδρος του Pattaya People Media Group. Παρόντες από το TBC ήταν ο ιδρυτής Jahangir Hossain, ο πρόεδρος Alim Abdul και ο γενικός γραμματέας Samsuzzaman Shamim.
  Για να μάθετε περισσότερα για την Εθνική Ημέρα του Μπαγκλαντές, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.
  Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση, οι οποίες έτυχαν θετικής υποδοχής από όλους τους ενθουσιώδεις παρευρισκόμενους:
 
Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/