Κινητές κλινικές Soi Dog για να σαρώσουν το Πουκέτ, ξεκινώντας από το Vichit

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από το Soi Dog. Οι δηλώσεις και οι απόψεις τους είναι δικές τους.

Κινητές κλινικές Soi Dog για να σαρώσουν το Πουκέτ, ξεκινώντας από το Vichit

Η κινητή κλινική του Soi Dog Foundation, η οποία παρέχει δωρεάν υπηρεσία στείρωσης και εμβολιασμού για σκύλους και γάτες, θα εγκατασταθεί στο Vichit μεταξύ 29 Μαρτίου και 9 Απριλίου ως μέρος ενός ευρύτερου έργου που έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους. 

Μετά το Vichit, η κλινική πρόκειται να επισκεφθεί Kamala, Cherng Talay, Sri Soonthorn, Koh Yao Yai και Koh Yao Noi στο Phang Nga, Karon, Rawai, Saku, Mai Khao, Koh Kaew, Rassada, Chalong, Kathu, Thepkrasattree, Paklok , Muang και τέλος Pa Tong. 

Οι αξιωματικοί διάσωσης ζώων της Soi Dog θα ερευνούν και θα συλλέγουν σκύλους και γάτες του δρόμου από κάθε υποπεριοχή προτού τους φέρουν στην κινητή κλινική για στείρωση και εμβολιασμό κατά σημαντικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της λύσσας, της λοίμωξης και του παρβοϊού.

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων και οι τροφοδότες ζώων του δρόμου καλούνται να φέρουν και τα σκυλιά και τις γάτες τους στην κλινική. Ωστόσο, τους ζητείται να ελέγξουν τη σελίδα του Soi Dog Thailand στο Facebook (www.facebook.com/SoiDogInThai) ή email bern@soidog.org εκ των προτέρων καθώς το παραπάνω χρονοδιάγραμμα υπόκειται σε αλλαγές. Ζητείται επίσης να μην τροφοδοτούν τον σκύλο ή τη γάτα μετά τα μεσάνυχτα της νύχτας πριν από τη χειρουργική επέμβαση στείρωσης/στειρώματος για την ασφάλεια του ζώου.

Οι κινητές κλινικές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος CNVR της Soi Dog (Catch, Neuter, Vaccinate, Return). διαχείριση του πληθυσμού των αδέσποτων σκύλων και γατών. Από το 2003, πάνω από 530,000 σκύλοι και γάτες έχουν στειρωθεί και εμβολιαστεί σε όλη την Ταϊλάνδη μέσω αυτού που είναι τώρα το μεγαλύτερο πρόγραμμα του είδους του στον κόσμο.

«Για να μειωθεί αποτελεσματικά ο αριθμός των αδέσποτων ζώων μακροπρόθεσμα, κάθε οργανισμός διαχείρισης Tambon (OrBorTor) πρέπει να συνεχίσει και να υποστηρίζει προγράμματα στείρωσης και στείρωσης», εξήγησε ο διευθυντής κοινοτικών σχέσεων της Soi Dog, Sakdapol Thongjan. «Πρέπει επίσης να υποστηρίξουν τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων και τους τροφοδότες ζώων στην κοινότητα στη φροντίδα των νεογέννητων κουταβιών και γατών, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα εγκατάλειψης κατοικίδιων αργότερα».

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/