Το Pranakronfinn Cannabis Café πραγματοποιεί τα μεγάλα εγκαίνια στην Πατάγια τις επόμενες δύο ημέρες

Πατάγια-

Ένα άλλο καφέ κάνναβης ανοίγει στην Πατάγια με τα εγκαίνια σήμερα (25 Μαρτίουth) και αύριο (26 Μαρτίουth), συμμετέχοντας σε έναν αυξανόμενο αριθμό τοπικών επιχειρήσεων που έχουν ανοίξει νόμιμες καφετέριες κάνναβης που σερβίρουν ποτά και τρόφιμα που χρησιμοποιούν ορισμένα μέρη του φυτού που έχουν νομιμοποιηθεί από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης.

Το "Pranakronfinn Cannabis Café" είναι έτοιμο να σερβίρει ταϊλανδέζικα και ιαπωνικά φαγητά και ποτά με συνταγές κάνναβης, όπως σαλάτα, σούσι, πατάτες τηγανιτές, κοκτέιλ και άλλες κουζίνες.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο στη Βόρεια Πατάγια και θα περιλαμβάνει επίσης ζωντανή μουσική και οικοδέσποινες. Το εστιατόριο βρίσκεται στην οδό North Pattaya, κοντά στη διασταύρωση Chalerm Phrakiat, πριν από το Sukhumvit. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτούς στη σελίδα τους στο Facebook εδώ.

Το Pranakronfinn Cannabis Café σημείωσε: «Θέλουμε να δούμε τους ανθρώπους να χαμογελούν και καλούμε όλους να βγουν έξω και να δοκιμάσουν νόμιμα τις νόστιμες συνταγές μας για κάνναβη. Οι πελάτες μπορούν επίσης να είναι βέβαιοι ότι ό,τι πουλάμε είναι απολύτως νόμιμο και δεν παραβιάζουν κανένα νόμο.»

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης νομιμοποίησε πρόσφατα ορισμένα μέρη του φυτού για χρήση, αν και τα πιο αμφιλεγόμενα μέρη του φυτού, ειδικά αυτά που έχουν ιδιότητες που αλλάζουν το μυαλό με THC, εξακολουθούν να είναι αντίθετα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης γενικής χρήσης.

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του Pranakronfinn Cannabis Cafe

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Parler,ΕΝΑ Flipboard,Â ή Â tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â ή στα σχόλια παρακάτω.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.