Η Pattaya θα διοργανώσει το φεστιβάλ «Kite on the Beach 2021» κατά την περίοδο Songkran για να τονώσει τον εσωτερικό τουρισμό

Πατάγια -

Η Pattaya είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το πρώτο φεστιβάλ "Kite on the Beach 2021" από τις 9 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 19th.

Μια συνάντηση σχεδιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο της Πατάγια, υπό την ηγεσία του αντιδήμαρχου της πόλης της Πατάγια, Ronnakit Eakkasing και του προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Τουρισμού της Pattaya.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 19th στην παραλία μπροστά από το Central Festival Pattaya Beach.

Ο κ. Ronnakit είπε στο The Pattaya News, «Το φεστιβάλ έχει στόχο να προσελκύσει περισσότερους εγχώριους τουρίστες στην Πατάγια και να τονώσει την οικονομία για την Πατάγια και το Τσονμπούρι».

«Ο μεγαλύτερος χαρταετός θα είναι ο «Bowl Kite» μια τεράστια θηλυκή φάλαινα που είχε προηγουμένως συμμετάσχει στα «Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες» που έρχεται σε ένα τεράστιο μήκος 35 μέτρων και θα είναι παρούσα στο φεστιβάλ.

Η παρακάτω εικόνα είναι από τον Peter Lynn Kites.

«Θα είναι η πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη που θα έχουμε χαρταετούς LED και περισσότερες από 30 διαφορετικές ποικιλίες μεγάλων χαρταετών», πρόσθεσε ο Ronnakit.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ουσιαστικά αντί για μια μαζική νερομαχία και προγραμματισμένες συναυλίες, όπως είναι φυσιολογικό για αυτήν την εποχή του χρόνου, αλλά απαγορεύτηκε από το Ταϊλανδικό Κέντρο για τη Διοίκηση της Κατάστασης Covid-19 λόγω ανησυχιών για πιθανή εξάπλωση του κορωνοϊού.

Αυτό το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης παραδοσιακές δραστηριότητες Songkran στην παραλία, συμπεριλαμβανομένων μιας ποικιλίας πωλητών τροφίμων.

Ιστορία από το The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.