Ο φερόμενος αρχηγός τυχερών παιχνιδιών της Rayong συνελήφθη και κατηγορήθηκε ότι διέταξε τη δολοφονία ενός οδηγού ταξί μοτοσικλέτας στην Pattaya που πυροβολήθηκε στο φως της ημέρας πέρυσι

Πατάγια-

Μια εξέχουσα φιγούρα της Rayong, που μερικές φορές αναφέρεται ως ο νονός του τζόγου της Ανατολής στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, ο οποίος φέρεται ότι εμπλέκεται βαθιά σε παράνομο τζόγο, συνελήφθη σήμερα το πρωί με την κατηγορία ότι βρισκόταν πίσω από ένα διατεταγμένο χτύπημα σε οδηγό μοτοσικλέτας ταξί Pattaya πέρυσι.

Μια ομάδα της Αστυνομίας του Τμήματος Καταστολής Εγκλήματος (CSD Police) έκανε έφοδο σε πολυτελές σπίτι στην οδό Ratch Bamrung, στην υποπεριφέρεια Nern Phra στο Mueng Rayong στις 6:00 π.μ. σήμερα το πρωί, 25 Μαρτίου, όπου συνέλαβε τον καταζητούμενο ύποπτο Somchai Jutikidaecha , 56. Ο κ. Somchai φέρεται να μην απάντησε στον ηχητικό σήμα της πόρτας και οι αστυνομικοί ανάγκασαν την είσοδο στο κλειστό κτήμα στήνοντας μια σκάλα και σκαρφαλώνοντας στο ακίνητο όπου βρέθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του στο σπίτι.

Ο Somchai είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στο Rayong για τον υποτιθέμενο ρόλο του στη διαχείριση παράνομων κρησφύγετων τυχερών παιχνιδιών της Ανατολής και είναι γνωστός τοπικά με το παρατσούκλι του "Long Joo". Η Ταϊλάνδη έχει μερικούς από τους αυστηρότερους νόμους κατά του τζόγου στον κόσμο. Ένα ξέσπασμα του Covid-19 στις ανατολικές επαρχίες τον Δεκέμβριο, ιδιαίτερα το Rayong και το Chonburi, ενοχοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό σε παράνομες εγκαταστάσεις τυχερών παιχνιδιών που δεν ακολουθούσαν τις προφυλάξεις για τον Covid-19. Αυτό το ξέσπασμα προκάλεσε διακοπή λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων για πέντε εβδομάδες και ακύρωσε τους προγραμματισμένους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς του περασμένου έτους στην Πατάγια, καταστρέφοντας την τοπική οικονομία.

Ως αποτέλεσμα, τόσο το Chonburi όσο και το Rayong είδαν ανακάτεμα θέσεων λόγω της λειτουργίας των κρησφύγετων τυχερών παιχνιδιών και υπήρξε μια μεγάλη καταστολή σε παράνομες εγκαταστάσεις τυχερών παιχνιδιών και στις δύο επαρχίες που τελικά οδήγησε τις αρχές στο Somchai.

Ο Somchai συνελήφθη τον Φεβρουάριο επειδή φέρεται να ήταν πίσω από τις επιχειρήσεις τζόγου, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 200,000 μπατ. Αυτή η ιστορία μπορεί να βρεθεί παρακάτω. Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και περίμενε την εμφάνισή του στο δικαστήριο όταν συνελήφθη σήμερα το πρωί.

Ο φερόμενος τοπικός βασιλιάς των τυχερών παιχνιδιών "Long Joo" συνελήφθη στο Rayong μετά από μεγάλη κατάσχεση εκατοντάδων κουλοχέρηδων από το Chonburi τον περασμένο μήνα

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σήμερα το πρωί στον Σομτσάι, αναφέροντας ισχυρισμούς για «διέταξε να σκοτωθεί» ένας οδηγός μοτοσικλέτας ταξί της Πατάγια και «ξέπλυμα χρήματος» από κρησφύγετα τυχερών παιχνιδιών. Ο Somchai έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς για αυτά τα εγκλήματα αυτή τη στιγμή.

Ο γιος του, Thana Jutikidaecha, 26 ετών, είχε επίσης συλληφθεί στο σπίτι με την κατηγορία της συμμετοχής σε παράνομο τζόγο και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ο γιος του έχει επίσης αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς.

Τον Ιούλιο 28th πέρυσι, ένας οδηγός ταξί μοτοσικλέτας της Pattaya, ο κ. Prathum Saartnak, 47 ετών, πυροβολήθηκε όταν άφησε έναν επιβάτη πίσω από ένα δημοτικό σχολείο στη Νότια Πατάγια.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Οδηγός ταξί μοτοσικλέτας της Πατάγια πυροβολήθηκε το φως της ημέρας πίσω από το σχολείο της Πατάγια

Το Posttoday, μια πηγή μέσων ενημέρωσης από την Ταϊλάνδη, ανέφερε ότι ο 'Long Joo' φέρεται να διέταξε δύο άλλους Ταϊλανδούς άνδρες, οι οποίοι δούλευαν γι 'αυτόν ως "επόπτες" σε παράνομους χώρους τυχερών παιχνιδιών, να δολοφονήσουν τον Prathum. Η δολοφονία φέρεται να έλαβε χώρα καθώς ο Πράθουμ εθεάθη να τραβάει ενοχοποιητικές φωτογραφίες από τα τοπικά κρησφύγετα τυχερών παιχνιδιών και φέρεται ότι σχεδίαζε να μιλήσει στις αρχές επιβολής του νόμου σχετικά με τη λειτουργία τους κατά τον πρώτο γύρο των μέτρων Covid-19 και τις διακοπές λειτουργίας του περασμένου έτους.

Οι δύο άνδρες που φέρεται να είχαν προσληφθεί ως δολοφόνοι στη δολοφονία, ο 39χρονος Manas Imnam και ο 45χρονος Niphon Panthong, συνελήφθησαν το περασμένο καλοκαίρι στο Bangsaen. Ήταν πληροφορίες που παρείχαν αυτοί οι δύο άνδρες που φέρεται να οδήγησαν τις αρχές στο Long Joo.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Συνελήφθησαν δύο βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία οδηγού μοτοταξί κατά τη διάρκεια της ημέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία καταστολής του εγκλήματος κατέσχεσε περιουσία που υπολογίζεται σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο μπατ από το σπίτι του Λονγκ Τζου σήμερα το πρωί ως αποδεικτικό στοιχείο στις υποτιθέμενες παράνομες επιχειρήσεις του τζόγου. Η αστυνομία του CSD έχει επίσης συλλάβει πολλούς άλλους υπόπτους και άτομα που πιστεύεται ότι εμπλέκονται στο φερόμενο παράνομο δίκτυο τζόγου με τον Long Joo.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.