Η Μπανγκόκ ανακοινώνει οδηγίες για τις γιορτές Songkran 2021 - παραδοσιακές δραστηριότητες, μεγάλα πάρτι, μάχες στο νερό

Μπανγκόκ-

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης.

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) θα ήθελε να παράσχει την πιο πρόσφατη ανακοίνωση από τη Μητροπολιτική Διοίκηση της Μπανγκόκ (BMA) σχετικά με τις οδηγίες ελέγχου του COVID-19 για τις εορταστικές εκδηλώσεις Songkran 2021, από τις 10 έως τις 15 Απριλίου.

Για το φετινό Songkran, το BMA επιτρέπει όλες τις παραδοσιακές δραστηριότητες να πραγματοποιούνται ως συνήθως. Αυτές περιλαμβάνουν θρησκευτικές πρακτικές και τελετές. όπως, ράντισμα με νερό στα αγάλματα του Βούδα και ρίψη νερού στις παλάμες των ηλικιωμένων για να ζητήσουν τις ευλογίες τους.

Το BMA απαγορεύει όλες τις δραστηριότητες που μπορεί να προσελκύσουν μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων. όπως πιτσίλισμα νερού, συναυλίες, πάρτι ή οποιεσδήποτε δραστηριότητες που περιλαμβάνουν στενή επαφή μεταξύ ανθρώπων· όπως κηλίδωση πούδρας, χορός και πάρτι με αφρό.

Οποιεσδήποτε παραδοσιακές δραστηριότητες με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλουν πρόταση για την εκ των προτέρων έγκριση από το τοπικό γραφείο ελέγχου μεταδοτικών ασθενειών.

Οποιεσδήποτε εκδηλώσεις πέρα ​​από τις παραδοσιακές δραστηριότητες. όπως, εκθέσεις και δεξιώσεις με περισσότερους από 100 συμμετέχοντες, που πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο σε υπαίθριους χώρους εκδηλώσεων, πρέπει επίσης να ζητούν εκ των προτέρων έγκριση.

Συνιστάται επίσης στους κατοίκους της Μπανγκόκ να αποφεύγουν τα πάρτι και τις συγκεντρώσεις μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικές περιοχές, καθώς και να απέχουν από το να μοιράζονται ένα γεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι παραβάτες θα υπόκεινται σε ποινή φυλάκισης έως δύο ετών και πρόστιμο έως 40,000 μπατ ή και στα δύο, σύμφωνα με το Τμήμα 18 του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημόσια Διοίκηση σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης BE 2548 (2005).

Η ανακοίνωση της BMA εκδόθηκε στις 23 Μαρτίου 2021, από τον Pol Gen Aswin Kwanmuang, Κυβερνήτη της Μπανγκόκ.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/