Εσείς ή η οικογένειά σας φεύγετε/μετακομίζετε από ή προς την Πατάγια ή την Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!!

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με το Move now!

  Το 2022 ξεκίνησε φέτος παρόμοια με το 2021, αλλά τα πράγματα βελτιώνονται σιγά-σιγά, τα σύνορα έχουν ανοίξει ξανά και πολλοί άνθρωποι σχεδιάζουν να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη ή να μεταφέρουν τα υπάρχοντά τους έξω από τη χώρα τώρα που οι κανόνες μετακίνησης γύρω από τον Covid-19 έχουν χαλαρώσει.

Το Pattaya News έχει καλύψει τα τελευταία δύο χρόνια την επίδραση που είχε η πανδημία Covid-19 στις ζωές πολλών ανθρώπων και, δυστυχώς, περιλαμβάνει το γεγονός ότι πολλοί αποφάσισαν, για διάφορους λόγους, να εγκαταλείψουν την Pattaya ή/και την Ταϊλάνδη και να επιστρέψουν. σπίτι είτε στο εξωτερικό είτε αλλού στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, καθώς τα σύνορα ανοίγουν ξανά και περισσότερες πτήσεις επαναλαμβάνονται, ορισμένοι μπορεί επίσης να σκέφτονται να επιστρέψουν.

Αυτό μπορεί να είναι, φυσικά, ένα τρομακτικό έργο, ακόμη και όταν η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έχει χαλαρώσει ορισμένα πράγματα για να διευκολύνει την επιστροφή από τον Μάιο του 2022.

Οι φίλοι μας στο Move Easy Relocations, ωστόσο, μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την εργασία και να κάνουν τη διαδικασία της μετακίνησης χωρίς προβλήματα, δίνοντας ηρεμία για δύσκολες μεταβάσεις. Επιπλέον, για όσους επιστρέφουν στην Ταϊλάνδη μετά από παρατεταμένες περιόδους απουσίας λόγω περιορισμών και κλεισίματος των συνόρων, το Move Easy Relocations μπορεί να βοηθήσει και εδώ με τις ανάγκες μετακίνησης σας.

Η Move προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για τους πολύτιμους πελάτες της εδώ είναι μερικές από αυτές που επιλέχθηκαν παρακάτω για τους αναγνώστες μας που μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, ρίξτε μια ματιά:

 

Διεθνής Μετακίνηση
Εκτιμητής

Το IME λαμβάνει ορισμένες βασικές πληροφορίες, όπως τον όγκο, τις τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης και επιστρέφει ένα εκτιμώμενο εύρος κόστους για τη μετακίνησή σας σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για μια πρόχειρη ιδέα του κόστους της μετακόμισής σας.

 

Συσκευασία Ταϊλάνδης
& Μετακίνηση

Για μετακομίσεις σπιτιού και γραφείου στην Ταϊλάνδη, λάβετε μια άμεση τιμή με το TPM. Έχουμε απλές υπηρεσίες «2 άντρες και ένα φορτηγό» και υπηρεσίες μετακίνησης πλήρους εμβέλειας. Ελέγξτε το εργαλείο εδώ για μια δωρεάν προσφορά!

Ακολουθούν μερικές περισσότερες πληροφορίες για τους φίλους μας στο Move:

  • Πλήρως ικανό: Η MOVE είναι μια μονάδα της 8PL Co., Ltd., ενός πάροχου logistics πλήρους εμβέλειας εγγεγραμμένος στην Ταϊλάνδη. Η 8PL παρέχει υπηρεσίες που περιλαμβάνουν αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές, φορτηγά, εκτελωνισμό, διατυπώσεις, αποθήκευση και άλλες υπηρεσίες logistics. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 8PL.
  • Παγκόσμιος: Η MOVE ειδικεύεται στις προσωπικές μετακομίσεις, ένα σημαντικά πολύπλοκο υποσύνολο διεθνών μεταφορών εμπορευμάτων. Μέσω του δικτύου συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο, μπορούμε να παρέχουμε γρήγορη και αποτελεσματική υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα από και προς οπουδήποτε στον κόσμο – δια θαλάσσης ή αεροπορικώς ή από ξηρά.
  • Οικογενειακός: Ως πρώην οικογενειακή επιχείρηση στην Ταϊλάνδη, καταλαβαίνουμε πόσο περίπλοκη και αγχωτική μπορεί να είναι η μετακόμιση. Η υπόσχεσή μας είναι προσοχή στη λεπτομέρεια, πιστή εξυπηρέτηση και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε τη μετακίνησή σας απλή και χωρίς άγχος.

Εδώ είναι μερικές μόνο από τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχουν:

  • Μετακόμιση σπιτιού: Θα συσκευάσουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα και έπιπλα, από παπούτσια μέχρι πολυελαίους. Μπορείτε να επιβλέπετε όσο θέλετε ή λίγο. Μαζί θα επιλέξουμε μια δρομολόγηση και μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορούμε να κανονίσουμε να το αποσυσκευάσουμε στον προορισμό ή να το βάλουμε σε αποθήκευση μέχρι να είστε έτοιμοι να μετακομίσετε.
  • Μετακόμιση γραφείου/καταστήματος: Η μετακίνηση μιας επιχείρησης απαιτεί προσεκτική συσκευασία και ευρετηρίαση των κιβωτίων, ώστε να γνωρίζετε τι πηγαίνει στην άλλη άκρη. Η συσκευασία του εξοπλισμού γραφείου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να αποφευχθεί η ζημιά κατά τη μεταφορά. Μπορεί να χρειαστείτε βαριά ανύψωση ή μεγάλου μεγέθους εσωτερική μεταφορά και στα δύο άκρα.
  • Συσκευασία και αποθήκευση: Ο τελικός προορισμός είναι ακόμα αβέβαιος; Κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να συσκευάσουμε (με προαιρετική προστασία από τις καιρικές συνθήκες) και να αποθηκεύσουμε το ακίνητό σας μέχρι να είστε έτοιμοι για αποστολή. Διατίθεται βραχυπρόθεσμος, μακροπρόθεσμος, καλυμμένος και εξωτερικός χώρος αποθήκευσης και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ακίνητό σας είναι ασφαλές και πλήρως ασφαλισμένο.
  • Ειδικές περιπτώσεις: Πρέπει να μεταφέρετε το γιοτ σας από τη Θάλασσα Ανταμάν στον Κόλπο; Χρειάζεστε προσωρινή είσοδο για το φορτηγό σας που ταξιδεύει στον κόσμο; Τα υπάρχοντά σας έχουν αποκλειστεί λόγω της έκτακτης ανάγκης COVID-19; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φέρετε τα πράγματά σας εκεί που πρέπει με ελάχιστη ταλαιπωρία.

Η διαδικασία της μετακίνησης δεν χρειάζεται να είναι επώδυνο, παρόλο που οι λόγοι μπορεί να είναι περίπλοκοι και ποικίλοι. Αφήστε τον προτιμώμενο συνεργάτη μετακίνησης και τους φίλους μας στο Move να σας βοηθήσουν στη διαδικασία και επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα για μια προσφορά, για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουν στη διαδικασία.

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με το Move now!

Ή, στείλτε μας μια σύντομη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2.75 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/