Ο εσωτερικός τουρισμός της Πατάγια έχει αυξηθεί κατά 30 τοις εκατό τα τελευταία Σαββατοκύριακα και τις αργίες, λέει η Pattaya Business and Tourism Association

Πατάγια-

Οι εγχώριες τουριστικές κρατήσεις στην Πατάγια έχουν αυξηθεί κατά 30% τα τελευταία Σαββατοκύριακα και τις αργίες, σύμφωνα με τοπικές τουριστικές ενώσεις. Επιπλέον, οι επιχειρηματίες παροτρύνουν την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης να παράσχει εμβόλια τουλάχιστον στο 70 τοις εκατό των Ταϊλανδών σε Pattaya προτού υποδεχτούν εμβολιασμένους ξένους τουρίστες πίσω στην πόλη χωρίς καραντίνα.

Ο σύμβουλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Τουρισμού της Pattaya, κ. Sinchai Wattanasathorn, δήλωσε στο The Pattaya News, «Ο αριθμός των τουριστών που επισκέφτηκαν την Pattaya πέρυσι αυτή τη στιγμή λίγο πριν από το πρώτο κλείσιμο λόγω Covid-19 είναι σχεδόν ίδιος με τον αριθμό του φετινού. ”

«Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τουρίστες που επισκέπτονται την παραλία Pattaya και την παραλία Jomtien το περασμένο Σαββατοκύριακο, δίνοντας ελπίδα στους επιχειρηματίες για το μέλλον». συνέχισε ο Σιντσάι.

«Τα ξενοδοχεία της περιοχής Pattaya ανέφεραν αύξηση τριάντα τοις εκατό πρόσφατα στις συνολικές κρατήσεις δωματίων σε αντίθεση με τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, οι περισσότεροι πελάτες έχουν κάνει κράτηση για δωμάτια πέντε αστέρων, καθώς οι τιμές των δωματίων έχουν μειωθεί σημαντικά για να προσελκύσουν πελάτες.» εξήγησε ο Σιντσάι.

«Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα πρέπει να παράσχει εμβόλια τουλάχιστον στο 70 τοις εκατό των κατοίκων της Ταϊλάνδης πριν υποδεχτεί ξένους τουρίστες που έχουν «Εμβολιακό Διαβατήριο» αργότερα φέτος». δήλωσε ο Σιντσάι.

«Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε στην αγορά ορισμένων από τα εμβόλια του Covid – 19 από τον ιδιωτικό τομέα, εάν η τιμή δεν είναι πολύ υψηλή». κατέληξε ο Σιντσάι.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έχει δηλώσει ότι οι πρώτες παρτίδες εμβολίων Covid-19 δεν θα επιτρέπονται για ιδιωτική αγορά, αλλά καθώς αυξάνονται οι προμήθειες, η κυβέρνηση θα κοιτάξει ξανά μέρη όπως το Πουκέτ και η Πατάγια που επιθυμούν να αγοράσουν εμβόλια για τους κατοίκους τους για να ελπίζουμε ότι θα επιταχύνουν την παραγωγή πίσω ξένους τουρίστες.

Ιστορία από το The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.