Η AXA Insurance υποστηρίζει το Autistic Thai Foundation

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την AXA Thailand General Insurance. Οι σκέψεις και οι δηλώσεις τους είναι δικές τους.

Η ομάδα διαχείρισης της AXA Thailand General Insurance επισκέφθηκε το Ταϊλανδικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Αυτιστικών (υπό το Ίδρυμα Autistic Thai) για να παραδώσει μια δωρεά. Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή ενός προγράμματος barista διάρκειας 3 μηνών. Η επίσκεψη στο Ίδρυμα περιλάμβανε ξενάγηση στο «Art Story by Autistic Thai» και στο καφέ «For All Coffee» που απασχολούσε νέους ενήλικες με αυτισμό που έχουν λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση.

«Είμαστε όλοι εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα της εκπαίδευσης και από την υψηλή ποιότητα της δουλειάς που παράγεται σε αυτό το κέντρο, συμπεριλαμβανομένων των εντυπωσιακών έργων τέχνης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε το Autistic Thai Foundation και να συμβάλουμε στην κοινωνική ένταξη των νεαρών ενηλίκων με αυτισμό» κ. Claude Seigne, Διευθύνων Σύμβουλος, AXA Thailand GI.

Αυτό το έργο αποτελεί μέρος του προγράμματος ΕΚΕ της AXA Thailand και ευθυγραμμίζεται με τον σκοπό της AXA να ενεργήσει για την ανθρώπινη πρόοδο προστατεύοντας ό,τι έχει σημασία.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/