Νεκρός οδηγός αφού διέσχισε ένα σπίτι στο Chonburi

Ban Bueng, Chonburi-

Ο οδηγός ενός Honda Jazz κηρύχθηκε νεκρός αφού διέσχισε ένα σπίτι νωρίς χθες το πρωί, τράκαρε και πετάχτηκε από το όχημα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 2:30 τα ξημερώματα χθες, 13 Μαρτίου 2021, στην υποπεριφέρεια Ban Bueang στις Οδός Ban Bueng-Phanthong.

Ο νεαρός οδηγός του οχήματος, κ. Thanaphon Khamyom, 23 ετών, είχε εκτοξευθεί περισσότερο από 50 μέτρα από το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος και πιστεύεται ότι σκοτώθηκε ακαριαία, σύμφωνα με Ο αρχηγός της αστυνομίας Wirat Trakulthai, Αναπληρωτής Επιθεωρητής Έρευνας για το Αστυνομικό Τμήμα Ban Bueng.

Το λευκό Honda Jazz είχε υποστεί μεγάλες ζημιές και βρέθηκε αναποδογυρισμένο μέσα σε τοίχο του σπιτιού.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Ο κ. Prakit Supasorn, 50 ετών, κοιμόταν μόνος στο σπίτι τη στιγμή του ατυχήματος σε άλλο δωμάτιο. Ξύπνησε από τον ήχο του αυτοκινήτου που έπεσε στο σπίτι του και έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος, που ήταν μια εφεδρική κρεβατοκάμαρα που δεν χρησιμοποιούταν αυτή τη στιγμή για οτιδήποτε άλλο παρά για αποθήκευση. Είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης ότι αν και η ζημιά στο σπίτι του θα ήταν δαπανηρή, ήταν πολύ ευγνώμων που το όχημα έχασε τον ίδιο και την κρεβατοκάμαρά του.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Wirat Trakulthai πιστεύει ότι ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί, αν και θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2.67 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/