Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης επισκέπτεται το Πουκέτ για να συγχαρεί την επιτυχία του πιλότου της Villa Quarantine στο Sri Panwa Hotel τον περασμένο μήνα

Πουκέτ -

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, Κυβερνήτης του Πουκέτ, και οι σχετικοί φορείς τουρισμού και φιλοξενίας ανακοίνωσαν την επιτυχημένη πιλοτική εφαρμογή του έργου Villa Quarantine στο ξενοδοχείο Sri Panwa στο Πουκέτ μετά καλωσορίζοντας την πρώτη ομάδα ξένων τουριστών τον περασμένο μήνα.

Ο Phiphat Ratchakitprakarn από το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το πρωί, 10 Μαρτίου, ότι η Ταϊλάνδη, υπό τη συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού και Αθλητισμού, της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας, Το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων της επαρχίας Πουκέτ και το ξενοδοχείο Sri Panwa είχαν δημιουργήσει την πρώτη Βίλα Καραντίνα και καλωσόρισαν έναν αριθμό 58 αλλοδαπών από την Ινδονησία στις 21 Φεβρουαρίου.

 

Ο Υπουργός είπε: «Σήμερα συγχαίρουμε την επιτυχία της Villa Carantine. Ήταν μια από τις ειδικές κρατικές καραντίνες που εισήχθησαν στην Ταϊλάνδη. Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Δεν βρέθηκαν μολύνσεις του Covid-19 σε όλους τους τουρίστες. Ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα για τον τουρισμό της Ταϊλάνδης μέχρι στιγμής».

«Σύμφωνα με τους τουρίστες που απομονώθηκαν στο Sri Panwa Residence, πολλοί τουρίστες ήθελαν να επισκεφτούν πολύ την Ταϊλάνδη, ειδικά το Πουκέτ. Το 2019, ο τουρισμός στο Πουκέτ είχε δημιουργήσει περισσότερα από 4.7 δισεκατομμύρια μπατ, αλλά έχει πέσει κατακόρυφα το 2020 σε περίπου 8 εκατοντάδες εκατομμύρια μπατ. Αναμένεται ότι το 2023-2024, η Ταϊλάνδη συνολικά θα είναι σε θέση να ανακάμψει και να βελτιώσει όλες τις πτυχές του τουρισμού, τόσο από Ταϊλανδούς όσο και από ξένους τουρίστες, ύψους τουλάχιστον 3.01 τρισεκατομμυρίων μπατ».

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew πρόσθεσε ότι το Πουκέτ έχει επί του παρόντος συνολικά 252 ξένους και Ταϊλανδούς ταξιδιώτες που εισήλθαν στο Βασίλειο και έκαναν κρατική καραντίνα στα ξενοδοχεία ASQ του Πουκέτ. Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες 4,000 δόσεις εμβολιασμών για τον Covid-19.

Πάνω από 68,000 εμβόλια θα προγραμματιστούν για εμβολιασμούς κατά του Covid-19 από τον Μάρτιο έως τον Μάιο και θα δοθούν σε ιατρικό προσωπικό, σε σχετικούς υπαλλήλους που εμπλέκονται στον έλεγχο της εξάπλωσης του Covid-19, σε άτομα με υποκείμενο νόσημα, καθώς και σε εργαζόμενους σε εγκαταστάσεις που σχετίζονται με την τουριστική επιχείρηση, όπως ξενοδοχεία, ξεναγοί, χώρους διασκέδασης, αίθουσες μασάζ, σπα, ψιλικατζίδικα κ.λπ.

Ο κυβερνήτης του TAT Yuthasak Supasorn είπε περαιτέρω ότι η πρώτη ομάδα τουριστών έχει λάβει πιστοποιητικό καραντίνας για ορισμένο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση της καραντίνας για να μπορέσει να ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, ιδιαίτερα στο Phuket, Phang Nga, Bangkok, Ayutthaya. , και το Τσιάνγκ Μάι για ένα μήνα.

«Η επιτυχία του Villa Quarantine θα προσαρμοστεί σε άλλους τύπους καραντίνας, ιδιαίτερα στην τουριστική επιχείρηση. Πιστεύουμε ότι αυτό το έργο μπορεί να συνεχίσει να προχωρά σε ολόκληρη τη χώρα και θα δημιουργήσει, άμεσα και έμμεσα, εισόδημα για τους τουριστικούς φορείς της περιοχής ως τρόπο αναζωογόνησης της τουριστικής βιομηχανίας και της εγχώριας οικονομίας της Ταϊλάνδης», κατέληξε.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.