Ο υποδιοικητής της αστυνομίας του Τσονμπούρι και η οικογένειά του μαγειρεύουν και πάλι προσωπικά φαγητό για τους άπορους της Πατάγια

Πατάγια -

Ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας Chonburi μοίρασε δωρεάν φαγητό σε άπορους στην Πατάγια το περασμένο Σαββατοκύριακο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, με τον ίδιο και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του να μαγειρεύουν και να παρέχουν τα γεύματα προσωπικά.

Η προσφορά φαγητού πραγματοποιήθηκε χθες (7 Μαρτίουth) μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya γύρω στο ηλιοβασίλεμα και οδηγήθηκε από τον υποδιοικητή της αστυνομίας Chonburi, συνταγματάρχη Maykawit Praditphon και την οικογένειά του. Η οικογένεια είχε μαγειρέψει φαγητό για τους άπορους λίγες μέρες πριν και μετά από έντονη δημόσια ανταπόκριση και ευγνωμοσύνη της κοινότητας συναντήθηκαν ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.

Εκατοντάδες σετ φρέσκων σπιτικών φαγητών κατασκευάστηκαν για όσους είχαν ανάγκη. Λόγω της πανδημίας Covid-19 και της έλλειψης ξένων τουριστών λόγω των συνόρων που εξακολουθούν να είναι κλειστά χωρίς υποχρεωτική καραντίνα, πολλοί άνθρωποι παραμένουν χωρίς δουλειά ή αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα ​​στην Πατάγια.

Η αστυνομία της πόλης της Πατάγια και οι αρχές επιβολής του νόμου του δήμου της Πατάγια βοήθησαν στη διανομή δωρεάν γευμάτων σε απόρους με τις κατάλληλες προφυλάξεις και μετρήσεις για τον Covid-19. Χαμόγελα στα πρόσωπα πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων μερικών που έχασαν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους και διαμένουν μέσα και γύρω από την παραλία, φάνηκαν, ευχαριστώντας την οικογένεια και την αστυνομία για τη φροντίδα της τοπικής κοινωνίας.

Ιστορία από το The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.