Τα μονοπάτια και οι χώροι άσκησης στο Pratumnak και στο λόφο «Big Buddha» θα ανακαινιστούν και θα βελτιωθούν, λέει ο δήμαρχος Pattaya

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Τα μονοπάτια και οι πεζόδρομοι στο Khao Phratumnak – Khao Phra Bat (Λόφος του Βούδα) πρόκειται να ανακαινιστούν, να επισκευαστούν και να βελτιωθούν σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Pattaya που μίλησε στο Pattaya News το περασμένο Σαββατοκύριακο για την προτεινόμενη ανάπτυξη της περιοχής.

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Sonthaya Khunplume είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στο The Pattaya News, «Εστιάζουμε στην ανάπτυξη εγκαταστάσεων και στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να βελτιώσουν την υγεία τους. Εργαζόμαστε σε πολλά έργα, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών σταδίων και ένα νέο δημόσιο πάρκο στο Jomtien, αλλά επίσης θέλουν να δεσμευτούν για την ανακαίνιση και τη βελτίωση των υπαρχόντων περιοχών, όπως οι χώροι άσκησης και οι διάδρομοι πεζών στο λόφο Pratumnak και στο λόφο του Βούδα».

«Τα μονοπάτια, οι διάδρομοι πεζών και ο εξοπλισμός γυμναστικής και στους δύο λόφους πρόκειται να ανακαινιστούν και οι αρχικές προτάσεις βρίσκονται τώρα σε προκαταρκτική φάση με αρμόδιους φορείς. Ελπίζουμε ότι το έργο μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος αυτού του οικονομικού έτους». κατέληξε ο Δήμαρχος.

Ο Δήμαρχος δήλωσε επίσης ότι συζητήθηκαν επίσης και άλλες βελτιώσεις στους λόφους, συμπεριλαμβανομένων προτάσεων για «διαφανείς» γυάλινους πεζόδρομους ως τουριστικό αξιοθέατο κοντά στην πινακίδα της πόλης Pattaya και μια συνολική ανακαίνιση της περιοχής του πάρκου κοντά στο ορόσημο.

Η Pattaya News σημειώνει ότι ο Δήμαρχος δεν απηύθυνε απευθείας μια κοινή καταγγελία για την περιοχή από κατοίκους της περιοχής σχετικά με μεγάλο αριθμό σκύλων του δρόμου που έχουν εγκατασταθεί μέσα και γύρω από τα πάρκα που έχουν προκαλέσει τακτικές και έντονες συζητήσεις και καταγγελίες στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης με άτομα που έχουν δραστικά διαφορετικές απόψεις για το τι πρέπει να γίνει για τον πληθυσμό των ζώων.

Ιστορία από The Pattaya News, Φωτογραφίες από Sophon Cable TV

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.