Νόστιμο μίνι μάρκετ, ψησταριά, μπαρ και καφέ Grand ανοίγει δεύτερο υποκατάστημα στη Σι Ράτσα

Si Racha, Ταϊλάνδη-

Η ακόλουθη είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση από τους συνεργάτες μας στο Tasty minimart, ψησταριά, μπαρ και καφέ που βρίσκονται μπροστά από το Unixx Condo στην Πατάγια και οι οποίοι έχουν ανοίξει τώρα ένα ολοκαίνουργιο υποκατάστημα στο Si Racha.

Στις 2 Μαρτίου 2021, η Tasty Minimart άνοιξε το δεύτερο υποκατάστημά της στο Si Racha μετά από μια επιτυχημένη περίοδο στην αρχική τους τοποθεσία μπροστά από το διαμέρισμα Unixx στην Πατάγια, το οποίο ανεξάρτητα από μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας Covid-19 κατάφερε να πετύχει και μια τακτική βάση πελατών. Οι ιδιοκτήτες του Tasty Minimart ασχολούνται επίσης έντονα με την Ιαπωνική Ένωση Pattaya, οι οποίοι είναι επιχειρηματικοί εταίροι με το The Pattaya News και έχουν μια συμφωνία ανταλλαγής ειδήσεων στα Αγγλικά και τα Ιαπωνικά.

  Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την προηγούμενη κάλυψη του Tasty εδώ.

Το Tasty@Pattaya έχει την αρχική του τοποθεσία στο μίνι μάρκετ, Grill, Bar, & Cafe στο Unixx South Pattaya Clubhouse.

Χρειάζεστε βοήθεια για να τα βρείτε στην Πατάγια; Εδώ είναι ένα γρήγορο βίντεο!

Η νέα τους τοποθεσία, που μόλις άνοιξε αυτή την εβδομάδα, βρίσκεται στη Σι Ράχα στο HarmoniQ Residence, με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω!

Στο Tasty Pattaya, μπορείτε να απολαύσετε πραγματικό καφέ που φτιάχνεται από μηχανή εσπρέσο «RANCILIO» που εισάγεται από την Ιταλία. Το εστιατόριο διαθέτει νόστιμα ελαφριά γεύματα και ποιοτική μπριζόλα που εισάγεται από την Ιαπωνία σε λογικές τιμές, ενώ μπορείτε να αγοράσετε βόειο κρέας από την Ιαπωνία ή πολλές ποιοτικές μάρκες ιαπωνικού ποτού "Sake", στο μίνι μάρκετ τους, σε προσιτές τιμές.

Η νέα τοποθεσία στο Si Racha grand άνοιξε το minimart της αυτή την εβδομάδα, με το γκριλ, το μπαρ και το καφέ να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. 

Το νέο υποκατάστημα Siracha της Tasty βρίσκεται στο κτήμα “HarmoniQ Residence Siracha”.

“HarmoniQ Residence Siracha”

https://harmoniqresidence.com/

Η νέα τοποθεσία είναι κοντά στο "J-Park", μπροστά από ένα ιαπωνικό σχολείο, ο χάρτης είναι παρακάτω.

https://goo.gl/maps/viYq7jkMbNcadoVaA

Το υποκατάστημα Siracha του Tasty βρίσκεται στο Harmoniq "Clubhouse", το οποίο επιτρέπει σε όλους να εισέλθουν, ανεξάρτητα από το αν είναι κάτοικος ή όχι. Το αρχικό υποκατάστημα στο Unixx καλωσορίζει επίσης όλους, προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης μέσα στο συγκρότημα διαμερισμάτων και δεν χρειάζεται να είστε κάτοικος διαμερίσματος για να το επισκεφτείτε. Το υποκατάστημα Si Racha προσφέρει δωρεάν δημόσιο χώρο στάθμευσης στον δημόσιο δρόμο μπροστά από το κτήμα.

Στο υποκατάστημα Siracha της Tasty, η Tasty θα εγκαταστήσει μια νέα μηχανή εσπρέσο από την "UNIC", που εισάγεται από τη Γαλλία, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε γαλλικού τύπου εσπρέσο, καφέ κ.λπ. όταν επισκέπτεστε το Siracha. Το νέο υποκατάστημα θα μεταφέρει επίσης το αγαπημένο σας ιαπωνικό βόειο κρέας, ποτό και άλλα αντικείμενα που μπορεί να θυμάστε από την τοποθεσία Unixx.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες:

Περισσότερες λεπτομέρειες:

Διεύθυνση Si Racha Τοποθεσία:@Clubhouse of “HarmoniQ Residence Siracha” 444/4 Moo 5, Surasak, Sriracha, Chonburi 20110


Ώρες λειτουργίας (Siracha): 8:00-9:00 μ.μ. (μόνο Minimart)

*Ώρες λειτουργίας (Πατάγια): 9:30 π.μ.-9:00 μ.μ. (Grill Bar & Cafe, Minimart)

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/