Η Ταϊλάνδη φιλοξενεί με επιτυχία την πρώτη καραντίνα γκολφ, κανένας δεν βρέθηκε θετικός στον Covid-19

Τρύπα 2, παρ-4. 21 Δεκεμβρίου 2010. Thai Country Club, Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη. Υποχρεωτική πίστωση: Richard Castka/Sportpix International

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού

Μπανγκόκ, 03 Μαρτίου 2021 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Ταϊλάνδη φιλοξένησε με επιτυχία την πρώτη της ομάδα διεθνών παικτών γκολφ στο Artitaya Golf and Resort στο Nakhon Nayok.

Η πρώτη ομάδα των 42 παικτών (41 Νοτιοκορεάτες και ένας Ιάπωνας) έφτασε στην Ταϊλάνδη και μπήκε σε καραντίνα γκολφ στις 19 Φεβρουαρίου 2021. Τις πρώτες δύο εβδομάδες, τους ζητήθηκε να υποβληθούν σε τρία τεστ COVID-19 για να διασφαλιστεί ότι ήταν απαλλαγμένοι από κορωνοϊό.

Αυτό που κάνει την καραντίνα του γκολφ στην Ταϊλάνδη μοναδική είναι ότι επιτρέπει στους παίκτες του γκολφ να κυκλοφορούν στο περιβάλλον του θερέτρου και επίσης να παίζουν γκολφ. Ωστόσο, πρέπει να μείνουν στα δωμάτιά τους τις πρώτες τρεις ημέρες μετά την άφιξη.

Στο 12th ημέρα μετά την άφιξή τους (ή 2 Μαρτίου 2021), το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, σε συνεργασία με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) και το Τμήμα Υποστήριξης Υπηρεσιών Υγείας, επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις καραντίνας γκολφ στο Artitaya Golf and Resort.

Ο κ. Phiphat Ratchakitprakarn, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, ηγείται της ομάδας επιθεώρησης μαζί με τον κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτη TAT, και τον Δρ. Thares Kratsanai Rawiwong, Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Υποστήριξης Υπηρεσιών Υγείας. Τους υποδέχθηκε ο κ. Amphon Angkapakornkul, Κυβερνήτης του Nakhon Nayok.

Η επιθεώρηση έχει σκοπό να οικοδομήσει εμπιστοσύνη στις μελλοντικές ομάδες ώστε να γνωρίσουν το υψηλό επίπεδο διεθνών εγκαταστάσεων γκολφ της Ταϊλάνδης.

Επί του παρόντος, υπάρχουν έξι πιστοποιημένα από την κυβέρνηση θέρετρα καραντίνας γκολφ στην Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένων τριών στο Kanchanaburi: Mida Golf Club, Evergreen Hills Golf Club και Blue Star Golf Course, και ένα στο Nakhon Nayok: Artitaya Golf and Resort. Phetchaburi: Sawang Resort and Golf Club και Chiang Mai: Artitaya Chiang Mai Golf and Resort.

Προκειμένου να είναι επιλέξιμοι να εισέλθουν σε καραντίνα γκολφ στην Ταϊλάνδη, οι διεθνείς παίκτες γκολφ πρέπει ακόμα να έχουν όλες τις εκ των προτέρων διευθετήσεις σε καλή τάξη για την άφιξη και την είσοδο, που σημαίνει ότι πρέπει να προέρχονται από χώρα χαμηλού κινδύνου.

Απαιτείται επίσης να αποκτήσουν Πιστοποιητικό Εισόδου (CoE), ιατρικό πιστοποιητικό που εκδίδεται όχι περισσότερο από 72 ώρες πριν από την πτήση τους, με εργαστηριακό αποτέλεσμα RT-PCR που υποδεικνύει ότι δεν ανιχνεύθηκε COVID-19, επιπλέον των απαιτήσεων ασφάλισης υγείας .

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/