Οι κάτοικοι του Τσονμπούρι δείχνουν ταινίες σε πάνω από χίλια «φαντάσματα» στο τοπικό νεκροταφείο για να αξιοποιήσουν

Chonburi, Ταϊλάνδη-

Δύο κάτοικοι της περιοχής Chonburi πραγματοποίησαν μια ειδική προβολή ταινίας για ένα πολύ ιδιαίτερο κοινό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα - πάνω από χίλια φαντάσματα, σύμφωνα με τους ίδιους, σε ένα τοπικό νεκροταφείο.

Η ειδική προβολή της ταινίας έλαβε χώρα στο νεκροταφείο Hui Heng (Four Ko) στο Mueang Chonburi τη Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2021. Το νεκροταφείο, σύμφωνα με τους τάφους, φιλοξενεί πάνω από χίλιους ανθρώπους, πολλοί χωρίς γνωστούς συγγενείς ή επισκέπτες .

Ο κ. Boonsom Samart, 52 ετών, και ο κ. Sai Chitsom, 53 ετών, διοργάνωσαν το μικρού μήκους «φεστιβάλ ταινιών» για τους «κατοίκους» του νεκροταφείου. Η πρόθεση, σύμφωνα με τους δύο άνδρες που φροντίζουν το νεκροταφείο για πολλά χρόνια, ήταν να αξιοποιήσουν και να φιλοξενήσουν «μοναχικά πνεύματα» στο νεκροταφείο.

Στην Ταϊλάνδη, η αξιοκρατία είναι σημαντικό μέρος της θρησκείας και του πολιτισμού αποδίδοντας σεβασμό στα πνεύματα και σε άλλους θρησκευτικούς θεούς και φιγούρες.
Προβλήθηκαν τρεις ταινίες, δύο κινέζικες και μία ταϊλανδέζικη ταινία, συνολικά. Οι δύο τάφους δήλωσαν επίσης ότι πιθανότατα θα συνέχιζαν αυτό το γεγονός σε τακτική βάση, ελπίζοντας να κατευνάσουν τα πνεύματα και να βοηθήσουν όσους μπορεί να είναι μόνοι, σύμφωνα με τους ίδιους.

Ο κύριος Boonsom Samart, 52 ετών, και ο κύριος Sai Chitsom, 53, τάφους.
Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/