ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ: Ο Chonburi ενημερώνει τους ανθρώπους που επισκέφτηκαν το πάρκο Nongprue σχετικά με την επιβεβαιωμένη περίπτωση Covidâ€"19 που ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί

Τσονμπούρι-

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi χθες (20 Φεβρουαρίουth) εξέδωσε μια ανακοίνωση για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους που πήγαν σε ένα πάρκο στο Nongprue να ειδοποιήσουν τις υγειονομικές αρχές και να παρακολουθήσουν την υγεία τους.

Άτομα που έχουν επισκεφθεί το Δημόσιο Πάρκο Nongprue (Πίσω από το Σχολείο Anuban Tessaban Nongprue.) τη Δευτέρα (15 Φεβρουαρίουth) από τις 5:30 μ.μ. έως τις 6:30 μ.μ. θα πρέπει να διαβάσετε τις παρακάτω πληροφορίες.

Εάν κάποιος έχει προβλήματα με αναπνευστικά συμπτώματα ή/και πυρετό εντός 14 ημερών από τη στιγμή που επισκέφτηκε αυτά τα μέρη, πρέπει να πάει σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi.

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 σήμερα το πρωί (21 Φεβρουαρίου), ιατρός στο νοσοκομείο Banglamung (περιοχή Pattaya) που φροντίζει ασθενείς Covid-19 σε κρατική καραντίνα.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://thepattayanews.com/2021/02/21/chonburi-announces-new-confirmed-case-of-covid-19-a-medical-worker-at-banglamung-hospital-who-works-with-covid-patients/

Ιστορία από το The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Parler,ΕΝΑ FlipboardÂ ή Â tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â ή στα σχόλια παρακάτω.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.