Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την προβολή μας στο Facebook στην Αυστραλία; Εδώ είναι γιατί και μερικές εναλλακτικές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: Pattaya Marine Office

 

Δυσκολεύεστε να μας δείτε στην Αυστραλία στο Facebook;

Είχαμε κάποια μηνύματα από αναγνώστες στην Αυστραλία που ανέφεραν ότι η σελίδα μας στο Facebook για το The Pattaya News και το TPN National δεν ήταν ορατή. (Αυτό δεν φαίνεται καθολικό, ωστόσο, καθώς ορισμένοι δήλωσαν ότι μπορούσαν να το κάνουν ή ότι η υπηρεσία αποκαταστάθηκε αργότερα.)

Το Facebook βρίσκεται επί του παρόντος σε «διαμάχη» με την αυστραλιανή κυβέρνηση σχετικά με τους προτεινόμενους νόμους που σχετίζονται με τα μέσα ενημέρωσης που πρέπει να αντιμετωπίζουν πιθανές πληρωμές για κοινή χρήση ή δημοσίευση ειδήσεων που σχετίζονται με την Αυστραλία στην πλατφόρμα τους. Ως αποτέλεσμα, έχουν εφαρμόσει μπλοκ που ουσιαστικά κάνουν την κοινή χρήση ειδήσεων της Αυστραλίας ή την προβολή τους να μην είναι διαθέσιμη για πολλούς (τους περισσότερους) μεγάλους ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Έχουν επίσης εφαρμόσει μπλοκ σε πολλούς διεθνείς παρόχους ειδήσεων.

Αν και δεν καλύπτουμε γενικά τις ειδήσεις της Αυστραλίας και είμαστε τοπικοί, περιφερειακοί και εθνικοί στην Ταϊλάνδη με περιορισμένες ειδήσεις από τον κόσμο, φαίνεται ότι η διαμάχη μας έχει επηρεάσει τουλάχιστον κατά κάποιο τρόπο σε ορισμένους θεατές στην Αυστραλία.

Εάν είστε εσείς, θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικούς από τους άλλους υπέροχους τρόπους για να διαβάσετε το περιεχόμενό μας ή να μας ακολουθήσετε στην υπογραφή μας παρακάτω. Όλες οι ειδήσεις μας μπορούν να παρακολουθούνται επίσης σε ροές RSS όπως Ειδήσεις Google, Feedly ή Feedburner.

Δημοσιεύουμε επίσης όλα τα βίντεό μας από το Facebook στο Tiktok, το Youtube και τα κύρια βίντεο στον ιστότοπό μας στην ενότητα Βίντεο.

Είμαστε πολύ ζωντανοί στο Twitter και έχουμε επίσης μια ιδιωτική ομάδα Line για έκτακτες ειδήσεις που μπορείτε να βρείτε εδώ: https://line.me/ti/g2/rdq1rcr3BlzaDyLuQ9eplw

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/