Όλοι οι υπουργοί του υπουργικού συμβουλίου της Ταϊλάνδης που συμμετείχαν στη συζήτηση μη εμπιστοσύνης επέζησαν από την ψηφοφορία

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη-

Και οι δέκα υπουργοί της Ταϊλάνδης που συμμετείχαν σε μια συζήτηση μη εμπιστοσύνης επέζησαν από μια ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο σήμερα το πρωί από μέλη του Κοινοβουλίου που ψήφιζαν αν είχαν εμπιστοσύνη ή όχι στην κυβέρνηση της οποίας ηγείται ο Prayut Chan O'Cha.

Και οι δέκα υπουργοί, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Prayut Chan O'Cha, επέζησαν της ψηφοφορίας και έλαβαν πλειοψηφία εμπιστοσύνης.

Οι υπουργοί και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που συμμετείχαν στη συζήτηση, η οποία κλήθηκε από τα κυβερνητικά κόμματα της αντιπολίτευσης, ήταν οι εξής: Στρατηγός Prayut Chan-o'Cha, Πρωθυπουργός και Υπουργός Άμυνας, Στρατηγός Prawit Wongsuwan, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Anutin Charnvirakul , Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Δημόσιας Υγείας, κ. Jurin Laksan Wisit, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εμπορίου, Στρατηγός Anupong Phaochinda, Υπουργός Εσωτερικών, κ. Natthapol Theepsuwan, Υπουργός Παιδείας, κ. Suchart Chomklin, Υπουργός Εργασίας, ο κ. Sak Siam Chidchob, Υπουργός Μεταφορών, ο κ. Nipon Boonyamanee Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και ο Υπολοχαγός Thamanat Prompao Αναπληρωτής Υπουργός Γεωργίας και Συνεταιρισμών.

Ο υπουργός με τη λιγότερη υποστήριξη ήταν ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος ασκούσε σημαντική κριτική για την υποτιθέμενη έλλειψη μεταρρύθμισης και βελτίωσης της εκπαίδευσης των μαθητών, αν και επέζησε της συνολικής ψηφοφορίας. Ο υπουργός με τη μεγαλύτερη υποστήριξη ήταν ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul.

Κυβερνητικοί αναλυτές προέβλεψαν ευρέως ότι η κυβέρνηση θα επιζούσε από την ψηφοφορία παρά τις ημέρες έντονων συζητήσεων για διάφορα θέματα, όπως η υποτιθέμενη διαφθορά, ο Covid-19, η απάντηση στις διαμαρτυρίες, οι αστυνομικές προαγωγές, η κατανομή εμβολίων και η διανομή, η οικονομία και άλλα θέματα.

Οι διαδηλωτές υπέρ της δημοκρατίας σχεδιάζουν μια «μείζονα» διαμαρτυρία σήμερα το απόγευμα, αν και η ακριβής τοποθεσία διαμαρτυρίας τους μέχρι την ώρα του Τύπου δεν είχε αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι αρχές επιβολής του νόμου της Ταϊλάνδης έχουν αποκλείσει τμήματα της πόλης, ειδικά κοντά στο Μεγάλο Παλάτι, για να αποφύγουν πιθανές διαδηλώσεις ή πορείες στην περιοχή. Χιλιάδες αστυνομικοί ταραχών έχουν επίσης αναπτυχθεί στην περιοχή σήμερα.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/