Το Terminal 21 Pattaya παρέχει δωρεάν χώρο για skateboard

Πατάγια-

Το εμπορικό κέντρο Terminal 21 Pattaya παρέχει καθημερινά έναν δωρεάν, νόμιμο και ασφαλή χώρο για τους λάτρεις του σκέιτμπορντ.

Το εμπορικό κέντρο Terminal 21 Pattaya, χθες (16 Φεβρουαρίουth), άνοιξε για πρώτη μέρα έναν ελεύθερο χώρο κοντά στην περιοχή του αεροπλάνου για εφήβους (και λίγους λίγο μεγαλύτερους) που παίζουν street sports, skateboard, inline skate και άλλα παρόμοια είδη δραστηριοτήτων. Πολλοί άνθρωποι είδαν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες την πρώτη μέρα.

Η κα Hatairat Poeket, διευθύντρια του Terminal 21 Pattaya, είπε στο The Pattaya News, «Είχαμε ακόμα μεγάλο χώρο σε αυτήν την περιοχή γύρω από το αεροπλάνο και χωρίς τόσους πολλούς τουρίστες ή κίνηση όπως πριν, θέλαμε να βρούμε έναν καλό τρόπο να τον χρησιμοποιήσουμε και να βοηθήσουμε την τοπική κοινωνία. Παρέχουμε ασφάλεια στους αθλητές και τους νέους ώστε να χρησιμοποιούν την περιοχή για να εξασκηθούν και να κάνουν πατινάζ ή να παίξουν αθλήματα δωρεάν από τις 4:00 έως τις 9:00 καθημερινά.”

«Το σκέιτμπορντ αυξάνεται σε δημοτικότητα στην Ταϊλάνδη και έχει γίνει ολοένα και μεγαλύτερο χόμπι για τους νέους, καθώς και για ορισμένους ενήλικες. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμένες θέσεις στην Πατάγια επί του παρόντος για τους ανθρώπους να κάνουν ασφαλή πατινάζ και να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Νιώθουμε ότι παρέχοντας αυτή τη ζώνη και καλωσορίζοντας όσους ενδιαφέρονται για το άθλημα βοηθάμε την τοπική κοινωνία». δήλωσε ο Χαταϊράτ.

Ο Χαταϊράτ πρόσθεσε ότι το εμπορικό κέντρο έχει ιατρούς σε υπηρεσία ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσουν σε τυχόν τραυματισμούς και ότι το εμπορικό κέντρο εξετάζει την προσθήκη εξοπλισμού, όπως μικρές ράμπες, στην περιοχή.

Η Pattaya News σημειώνει ότι τα προηγούμενα σχέδια για ένα skatepark κοντά στο Μπαλί Χάι τα τελευταία χρόνια έχουν αποτύχει λόγω της πανδημίας Covid-19 και άλλων επιπλοκών. Ωστόσο, η νεολαία συχνά χρησιμοποιεί το πρώην πάρκινγκ για τουριστικά λεωφορεία, τώρα σε μεγάλο βαθμό άδειο από τουρίστες, για να κάνει πατινάζ και σε αυτήν την περιοχή. Αυτή η περιοχή, ωστόσο, δεν παρακολουθείται ή δεν φωτίζεται τόσο καλά όσο η νέα περιοχή στον τερματικό σταθμό 21.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.