Οι συνθήκες των πεζοδρομίων στη Νότια Πατάγια Τάι αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για να επιδιορθωθούν από το Δημαρχείο της Πατάγια

Πατάγια-

Επιφανείς ηγέτες από το Δημαρχείο της Pattaya περιηγήθηκαν σε πεζοδρόμια που βρίσκονται στο South Pattaya Tai, ειδικά γύρω από το Second Road που κατευθύνεται προς το Wat Chai και το Tukcom, χθες το απόγευμα, τα οποία έχουν τεθεί ως κορυφαία προτεραιότητα που πρέπει να επιδιορθωθούν από τους ηγέτες της πόλης.

Αυτό ακολουθεί αυτό που περιγράφηκε ως «περιστατικό» στο οποίο ένας ανώνυμος εγχώριος τουρίστας τραυματίστηκε μετά από παραπάτημα και πτώση στην περιοχή, γεγονός που οδήγησε στον δήμαρχο της πόλης Pattaya Sonthaya Khunplume να διατάξει να γίνει επείγουσα πρόοδος.

Τα πεζοδρόμια υπέστησαν ζημιές/σχίσεις κατά τη διάρκεια πρόσφατων εργασιών οδοποιίας στην περιοχή, κυρίως για αποχέτευση και μεταφορά ηλεκτρικών καλωδίων υπόγεια. Επιπλέον, ο εν λόγω κύριος χώρος είναι κοντά σε ένα σχολείο όπου πολλά παιδιά περπατούν σε καθημερινή βάση. Η Pattaya News σημειώνει, ωστόσο, οι κακές συνθήκες του πεζοδρομίου συνεχίζονται σε διάφορα μήκη της South Pattaya Road.

   Ο κ. Pattana Boonsawat, μαζί με τον κ. Bunlue Kunlavanich, Αντιδήμαρχο Πατάγια, περιηγήθηκαν χθες στα πεζοδρόμια και φέρεται να «ανησυχούσαν» ότι τα καλώδια μπορούσαν να φανούν να βγαίνουν από το έδαφος και ότι η περιοχή ήταν δύσκολο να περπατήσει κανείς. 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το μονοπάτι είχε σκαφτεί προηγουμένως για να ολοκληρωθούν οι εργασίες καλωδίωσης, αλλά παρόλο που οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί, το μονοπάτι δεν είχε αποκατασταθεί.

Οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών κοινής ωφελείας και οι κατασκευαστικές εταιρείες με τις οποίες επικοινώνησε το Δημαρχείο φέρεται να είχαν διαφωνίες μεταξύ τους για το ποιος ήταν υπεύθυνος για την επισκευή και τη διόρθωση των πεζοδρομίων, με αποτέλεσμα τα προβλήματα.

Ο κ. Pattana δήλωσε στο The Pattaya News ότι ο ίδιος και η Pattaya City θα αναλάβουν τον συντονισμό με τις διάφορες υπηρεσίες και εκπροσώπους για να κανονίσουν την επισκευή του μονοπατιού, ειδικά γύρω από τη διασταύρωση Second Road και South Pattaya Road, την επόμενη εβδομάδα. Πρόσθεσε ότι μελλοντικά έργα, όπως το Walking Street, θα απαιτούσαν αυτή τη συνεργασία εκ των προτέρων για να αποφευχθούν ζητήματα όπως η τρέχουσα κατάσταση των πεζοδρομίων στην περιοχή.

Ο κ. Pattana δήλωσε επίσης ότι ένα φαινομενικά παράνομα κατασκευασμένο περίπτερο ανταλλαγής συναλλάγματος που εισβάλλει επίσης στο πεζοδρόμιο της εν λόγω περιοχής θα αφαιρεθεί σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του περιπτέρου.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.75 (4 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/