Το Πουκέτ και η Μπανγκόκ περιλαμβάνονται από το TripAdvisor στους 15 πιο δημοφιλείς προορισμούς στους οποίους ονειρεύονται να ταξιδέψουν όταν τελειώσει η πανδημία

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού που βασίζεται σε έρευνα/λίστα του TripAdvisor. Οι δηλώσεις και οι ισχυρισμοί είναι δικοί τους.

Μπανγκόκ, 8 Φεβρουαρίου 2021 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Μπανγκόκ και το Πουκέτ έχουν ονομαστεί όγδοη και 14η, αντίστοιχα, μεταξύ των κορυφαίων 15 «Δημοφιλών προορισμών — Κόσμος» στα Βραβεία Travellers' Choice Awards 2021 του TripAdvisor.

Το αποτέλεσμα βασίστηκε στην ποιότητα και την ποσότητα των κριτικών και των αξιολογήσεων από ταξιδιώτες του TripAdvisor για καταλύματα, εστιατόρια και δραστηριότητες σε προορισμούς παγκοσμίως μεταξύ 1ης Δεκεμβρίου 2019 και 30 Νοεμβρίου 2020. Τα βραβεία αντιπροσωπεύουν πού επισκέφτηκαν οι άνθρωποι πέρυσι ενώ ταξίδευαν ήταν ακόμα ανοιχτό, καθώς και εκεί που ονειρευόντουσαν να πάνε ενώ η πανδημία τους κρατούσε καθηλωμένους στο σπίτι.

Μπανγκόκ παραμένει μια πόλη που πρέπει να επισκεφτείτε με μια πολύ εκλεκτική λίστα αξιοθέατων. Καθώς οι σύγχρονες εξελίξεις μπαίνουν βαθύτερα στην πολιτιστική καρδιά της Μπανγκόκ, οι ναοί και οι αγορές της Παλιάς Πόλης της πόλης εξυπηρετούνται πλέον με μια νέα σύγχρονη υποδομή μεταφοράς που κάνει τα ταξίδια στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης πιο εύκολα από ποτέ. Αυτό περιλαμβάνει μια νέα επέκταση του υπόγειου τρένου Blue Line στο ιστορικό νησί Rattanakosin, ενώ μια πιο σύγχρονη και κοσμοπολίτικη Μπανγκόκ διαθέτει πλέον πολλά εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin που συμπληρώνουν τη ζωντανή ταϊλανδέζικη street food σκηνή.

Συχνά αναφέρεται ως το «Μαργαριτάρι του Ανταμάν», Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης. Με μια εντυπωσιακή ακτογραμμή με μεγάλες εκτάσεις αμμώδους παραλίας που δένονται από εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς, προσελκύει κόσμο στις ακτές του εδώ και δεκαετίες. Προσφέρει πάνω από 30 παραλίες για να διαλέξετε, πολλές από αυτές είναι εύκολα προσβάσιμες και διαθέτουν παρθένα λευκή άμμο και καταγάλανα νερά. Με μια ποικιλία παραλιακών ξενοδοχείων για να διαλέξετε, το Πουκέτ είναι μια φυσική επιλογή για δίδυμο με την Μπανγκόκ.

Ενώ τα ταξίδια στην Ταϊλάνδη είναι περιορισμένα αυτήν τη στιγμή λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19, τα Βραβεία Επιλογής Βραβείων TripAdvisor 2021 χρησιμεύουν ως έμπνευση για το πότε τα παγκόσμια ταξίδια μπορούν να γίνουν ξανά πραγματικότητα.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/