Το τμήμα ειδικών φόρων κατανάλωσης της Ταϊλάνδης σκοπεύει να προτείνει νέα προσαρμογή της φορολογίας καπνού για να εμποδίσει το εθνικό λαθρεμπόριο καπνού

Εθνική -

Το τμήμα ειδικών φόρων κατανάλωσης της Ταϊλάνδης σχεδιάζει να προτείνει μια νέα προσαρμογή της φορολογίας του καπνού για να βοηθήσει στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένου του λαθρεμπορίου παράνομων προϊόντων καπνού στη χώρα.

Ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Lawan Saengsanit αποκάλυψε ότι η πρόταση θα παρουσιαστεί στον Υπουργό Οικονομικών προτού συζητηθεί σε μελλοντική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Ταϊλάνδης, περίπου τον Μάρτιο.

Η πρόταση στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος του λαθρεμπορίου παράνομων προϊόντων καπνού από το εξωτερικό, καθώς και να τονίσει την ευημερία των ανθρώπων από ζητήματα υγείας που σχετίζονται με τον καπνό, να τονίσει το εισόδημα των ταϊλανδών καπνοκαλλιεργητών και να διατηρήσει τα έσοδα της κυβέρνησης. έσοδα από νόμιμες πωλήσεις καπνού.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή, η προσαρμογή αναμένεται να οριστικοποιηθεί από την κυβέρνηση μέχρι τον τρέχοντα Οκτώβριο πριν υπογραφεί σε νόμο το οικονομικό έτος 2022.

Η παράνομη πώληση τσιγάρων στη μαύρη αγορά τα τελευταία χρόνια ανακαλύπτεται συνήθως διαδικτυακά μέσω διαφόρων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης. Η δημοτικότητά του έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση τεράστια απώλεια 11.26 εκατομμυρίων μπατ σε έσοδα από τον φόρο επί των πωλήσεων καπνού, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή.

Το Τμήμα Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, ως εκ τούτου, θα συνεχίσει την ερευνητική του προσέγγιση για τον εντοπισμό των εισαγγελέων πίσω από αυτή την παράνομη επιχείρηση, σημείωσε ο Lawan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.