Καταστήματα μασάζ και τατουάζ, κλινικές ομορφιάς, ιαματικά λουτρά υγείας άνοιξαν ξανά στο Chonburi μετά από εντολή του κυβερνήτη

Τσονμπούρι-

Μετά από πολλαπλές διαμαρτυρίες εργαζομένων στο μασάζ σε κυβερνητικά κτίρια στο Τσονμπούρι και ένα σχεδόν ένα μήνα κλείσιμο, ο κυβερνήτης του Τσονμπούρι έδωσε το ΟΚ σήμερα γύρω στο μεσημέρι να ανοίξουν καταστήματα μασάζ, μαζί με κάποιους άλλους χώρους, που θα ισχύσουν αμέσως στην επαρχία.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις προηγούμενες διαμαρτυρίες εδώ.

Το Chonburi έκλεισε τους χώρους, μαζί με πολλές άλλες επιχειρήσεις, με ισχύ από τα τέλη Δεκεμβρίου του περασμένου έτους μετά από μεγάλο αριθμό κρουσμάτων Covid-19 στην επαρχία που προέρχονται κυρίως από παράνομο τζόγο και ένα ζυθοποιείο στο Si Racha.

Ωστόσο, η επαρχία έχει ανακάμψει και έχουν σημειωθεί μηδενικά κρούσματα Covid-19 τις τελευταίες έξι ημέρες και μόνο ένα τις τελευταίες δέκα ημέρες από σήμερα. Εκείνη η μία περίπτωση ήταν μετανάστης εργαζόμενος του οποίου οι επαφές ήταν όλες αρνητικές. Οι ενεργές δοκιμές και ιχνηλάτηση πραγματοποιούνται στην επαρχία τις τελευταίες εβδομάδες χωρίς σημάδια εκτεταμένης μόλυνσης.

Το αρχικό σχέδιο για την επαρχία φαινόταν να περιμένει μια ανακοινωθείσα συνάντηση από το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) που έχει οριστεί για αυτήν την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, για να χαλαρώσουν οι περιορισμοί ή τα μέτρα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η κραυγή για βοήθεια από τους εργαζόμενους στο μασάζ, ειδικότερα, προκάλεσε την άρση ορισμένων από τους περιορισμούς νωρίτερα. Αναμένεται για όσους αισθάνονται ότι έχουν απομείνει ότι περισσότεροι περιορισμοί και κανόνες θα αρθούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Pattaya News θα δώσει πλήρη κάλυψη της συνεδρίασης της CCSA την Παρασκευή καθώς ολοκληρώνεται.

Το Chonburi έχει επίσης σχεδιαστεί για να γίνει μια «ρυθμιζόμενη» πορτοκαλί ζώνη αντί για μια ιδιαίτερα ελεγχόμενη ζώνη, επιτρέποντας για άλλη μια φορά στους τουρίστες να επισκεφθούν την επαρχία χωρίς να χρειάζονται άδεια από έναν αξιωματούχο της περιοχής. Αυτό «πρέπει» να γίνει επίσημο και την Παρασκευή, εν αναμονή της τελικής έγκρισης από την CCSA.

Οι ακριβείς χώροι που άνοιξαν και το καταστατικό που άρθηκε για τα εγκαίνια έχει ως εξής:

2.10. Σε ισχύ άμεσα (μπορούν να ανοίξουν σήμερα) μπορούν να ανοίξουν καταστήματα μασάζ, κλινικές ομορφιάς, αίθουσες τατουάζ, ιαματικά λουτρά υγείας. Αυτή τη στιγμή δεν περιλαμβάνονται γυμναστήρια, σαπούνια, σάουνες, πισίνες ή κέντρα γυμναστικής.

Θα πρέπει να ληφθούν μέτρα προστασίας από τον Covid-19 για τους χώρους, όπως έλεγχοι θερμοκρασίας, check-in Thai Cha-na, απολυμαντικό χεριών και κοινωνική απόσταση.

Η παραγγελία στα ταϊλανδικά μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.17 (6 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/