Η Rayong ανακοινώνει ένα νέο κρούσμα Covid – 19, προειδοποιεί καθώς οι περιορισμοί χαλαρώνουν τα τεστ Covid-19 σε επαγγελματικούς χώρους ενδέχεται να ξεκινήσουν

Rayong -

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Rayong σήμερα το απόγευμα (27 Ιανουαρίουth) ανακοίνωσε ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού Covid-19 στο Rayong.

Η Rayong έχει τώρα συνολικά 577 κρούσματα Covid-19 με έναν θάνατο. Ο άνδρας, ηλικίας 45 ετών, εργαζόταν σε ένα μέρος υψηλού κινδύνου στο Rayong. Είχε προσωπικά προβλήματα υγείας που αποκαλύφθηκαν ως διαβήτης και καρδιακές παθήσεις.

Από αυτούς τους 577, οι 542 είναι Ταϊλανδοί, ενώ οι 35 είναι αλλοδαποί/μετανάστες εργαζόμενοι. Από αυτά τα 577, τα 551 έχουν ανακτηθεί.

Συνολικά, 20,711 άτομα εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια της ενεργού ανεύρεσης κρουσμάτων μέχρι στιγμής στην επαρχία πρόσφατα.

Ο Κυβερνήτης της Rayong, κ. Channa Eiamsang, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σήμερα: «Μπορεί να ζητήσουμε περαιτέρω συνεργασία από εργοδότες, επιχειρηματίες και άλλους για να δημιουργήσουμε και να συγκεντρώσουμε ένα χρονοδιάγραμμα των εργαζομένων που επιστρέφουν στην εργασία καθώς χαλαρώνουμε τους περιορισμούς, προκειμένου για τη διερεύνηση του κινδύνου της νόσου Covid-19.â€

«Αν διαπιστώσουμε ότι ορισμένοι εργαζόμενοι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου, θα τους παροτρύνουμε να επικοινωνήσουν με έναν υπεύθυνο δημόσιας υγείας για περαιτέρω έλεγχο για πιθανές μολύνσεις από τον Covid-19 το συντομότερο δυνατό». είπε ο κ. Eiamsang στον Τύπο σήμερα.

«Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της Rayong που βοήθησαν και ακολούθησαν τα προληπτικά μέτρα ελέγχου της νόσου μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση του Covid-19».

«Ωστόσο, ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα βρέθηκε ακόμη σήμερα στο Rayong, αλλά η επαρχία εξέδωσε νέα ανακοίνωση για χαλάρωση ορισμένων περιορισμών για τον Covid-19, επιτρέποντας σε ορισμένα μέρη να ανοίξουν ξανά». εμπορικά κέντρα, καταστήματα μασάζ και ορισμένοι άλλοι χώροι από χθες, 26 Ιανουαρίου 2021.

«Ως εκ τούτου, πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί στα μέτρα πρόληψης της νόσου, προκειμένου να αποτρέψουμε ένα νέο ξέσπασμα του Covid-19 στο Rayong.» κατέληξε ο κυβερνήτης.

Το πρόσθετο κρούσμα εντοπίστηκε σε προηγούμενο ασθενή και, σύμφωνα με τον κυβερνήτη, είχε μόνο μία στενή επαφή καθώς εργαζόταν από το σπίτι. Η στενή επαφή της, ο σύζυγός της, έχει μέχρι στιγμής το τεστ αρνητικό και βρίσκεται σε καραντίνα σύμφωνα με τους αξιωματούχους της Rayong.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.