Ηλικιωμένος τραυματίστηκε σε σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pupa Laihin

Τσονμπούρι-

Ένας ηλικιωμένος οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με φορτηγό ενώ έκανε αναστροφή στην περιοχή Pan Thong χθες (25 Ιανουαρίουth).

Τέσσερα συνολικά οχήματα υπέστησαν ζημιές στο ατύχημα που προκάλεσε διόγκωση της κυκλοφορίας για περισσότερα από δύο χιλιόμετρα και σημαντικές καθυστερήσεις.

Η αστυνομία Pan Thong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα σε μια αναστροφή στον δρόμο Suk Prayoon στην υποπεριφέρεια Marb Pong.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και μέλη έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν αρχικά ένα κατεστραμμένο μηχανάκι στο δρόμο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pupa Laihin

Σε κοντινή απόσταση, το προσωπικό διάσωσης βρήκε έναν τραυματισμένο Ταϊλανδό, τον κ. Somsak Suebtrakun, 77 ετών. Είχε υποστεί τραύματα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα κατεστραμμένο φορτηγό με τον οδηγό, τον κ. Wirat Pattrakun, να περιμένει την επιβολή του νόμου. Ήταν αλώβητος.

Άλλα δύο οχήματα με μικρές ζημιές ήταν ένα νταλίκα και ένα τρέιλερ. Η κυκλοφορία ήταν ακινητοποιημένη για δύο χιλιόμετρα ενώ η αστυνομία έβγαλε τα οχήματα εκτός δρόμου.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο ηλικιωμένος οδηγός μοτοσικλέτας έκανε αναστροφή πριν συγκρουστεί με το πικ-απ. Στη συνέχεια, το φορτηγό έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο τρέιλερ και σε ένα άλλο σταθμευμένο φορτηγό στην άκρη του δρόμου.

Η αστυνομία του Pan Thong ελέγχει το CCTV για να προσδιορίσει πιθανή ευθύνη. Προς το παρόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και ο τραυματίας αναμένεται να αναρρώσει.

Story By The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.