Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά στη Σι Ράτσα αφού νυστασμένος οδηγός φορτηγού έπεσε πάνω στο αστυνομικό τους όχημα του αυτοκινητόδρομου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pott Manmoth

Σι Ράχα-

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένα φορτηγό του οποίου ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι έπεσε πάνω στο αστυνομικό όχημα του αυτοκινητόδρομου στη Σι Ράτσα σήμερα το απόγευμα (26 Ιανουαρίουth).

Τα σωστικά συνεργεία ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στη 1:00 μ.μ. στον αυτοκινητόδρομο στην υποπεριφέρεια Bang Phra.

Το προσωπικό διάσωσης μαζί με συνεργαζόμενους τύπους έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα κατεστραμμένο ρυμουλκούμενο φορτηγό προσέκρουσε σε ένα αστυνομικό όχημα της εθνικής οδού. Μανιασμένοι περαστικοί προσπαθούσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες αστυνομικούς στο σημείο του ατυχήματος και ο οδηγός του τρέιλερ ήταν σοκαρισμένος αλλά χωρίς να τραυματιστεί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pott Manmoth

Δύο αστυνομικοί της εθνικής οδού υπέστησαν διάφορους τραυματισμούς, οι οποίοι ονομάστηκαν Ανώτερος Λοχίας Ταγματάρχης Kraiyut Pankamnerd και Ανώτερος Λοχίας Ταγματάρχης Tanaphon Homkajorn. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια.

Ο ταραγμένος αλλά χωρίς τραυματισμό οδηγός φορτηγού, ο κ. Rattana Panphon, 28 ετών, περίμενε στο σημείο για βοήθεια και χαρακτηρίστηκε συνεργάσιμος από τις αρχές επιβολής του νόμου, παρόλο που ήταν εμφανώς αναστατωμένος και σοκαρισμένος.

Ο Ραττάνα είπε στην αστυνομία: «Ένιωθα κουρασμένος και έψαχνα για ένα μέρος για να πάω για έναν υπνάκο, αλλά αυτό το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου δεν είχε διαθέσιμους χώρους ανάπαυσης».

«Πρέπει να με πήρε ο ύπνος ενώ έψαχνα να βρω μέρος για να τραβήξω, προκαλώντας το ατύχημα. Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη και ελπίζω και οι δύο αστυνομικοί να είναι καλά». κατέληξε ο Rattana.

Ο Rattana φέρεται να παραδέχτηκε το σφάλμα στο περιστατικό και συνεργάζεται πλήρως με την αστυνομία για την έρευνα και τις κατηγορίες που σχετίζονται με την ευθύνη.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.