Ο δεύτερος άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ άκουγε ακουστικά και φόρτιζε το τηλέφωνό του στο Τσονμπούρι σε τρεις ημέρες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Puen Rak Nak Khao

Τσονμπούρι-

Ένας 31χρονος Καμποτζιανός διαπιστώθηκε ο θάνατος χθες (25 Ιανουαρίουth) στην περιοχή Panat Nikhom ενώ φέρεται να άκουγε ακουστικά ενώ φόρτιζε το τηλέφωνό του.

Η αστυνομία Panat Nikhom ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σε ένα δωμάτιο στην υποσυνοικία Na Wanghin.

Η αστυνομία και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο δωμάτιο για να βρουν το σώμα του κ. Λα Μενγκ, 31 ετών, υπήκοος Καμπότζης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Puen Rak Nak Khao

Ήταν ξαπλωμένος σε ένα στρώμα φορώντας ακουστικά και με το τηλέφωνό του συνδεδεμένο σε ένα σταθμό φόρτισης που ήταν συνδεδεμένος σε μια πρίζα.

Δεν βρέθηκαν σημάδια αγώνα ή αγωνίας στο δωμάτιό του ή στο σώμα του. Δεν βρέθηκαν άμεσα σημάδια εγκαυμάτων στο σώμα του, ωστόσο, η πρίζα ήταν μαυρισμένη και είχε πολλές συσκευές συνδεδεμένες σε αυτήν.

Πιστεύεται ότι πέθανε τουλάχιστον 12 ώρες πριν ανακτηθεί το σώμα του.

Ο φίλος του, ο κύριος Γουόν Τομ, 35 ετών, είπε στην αστυνομία ότι δεν είδε τον φίλο του να πηγαίνει στη δουλειά. Πήγε στο δωμάτιο του κυρίου Λα για να τον ελέγξει αφού τελείωσε τη δουλειά πριν ανακαλύψει ότι ήταν νεκρός.

Ωστόσο, διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Οι διασώστες αρχικά πίστεψαν, παρά την έλλειψη σημαδιών εγκαυμάτων, ότι το θύμα έπαθε ηλεκτροπληξία.

Το Σάββατο (23 Ιανουαρίου) ένας 28χρονος Ταϊλανδός κηρύχθηκε νεκρός στο Banglamung ενώ φέρεται να άκουγε ακουστικά ενώ φόρτιζε το τηλέφωνό του.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Άνδρας φέρεται να πεθαίνει από ηλεκτροπληξία ακούγοντας ακουστικά ενώ φόρτιζε τηλέφωνο στην Πατάγια

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.