Η Rayong ανακοινώνει δύο νέα κρούσματα Covid-19

Rayong -

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Rayong ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα (25 Ιανουαρίου) δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού Covid-19 στο Rayong.

Η Rayong έχει τώρα συνολικά 576 κρούσματα Covid-19 με έναν θάνατο. Ο άνδρας, ηλικίας 45 ετών, εργαζόταν σε ένα μέρος υψηλού κινδύνου στο Rayong. Είχε προσωπικά προβλήματα υγείας που αποκαλύφθηκαν ως διαβήτης και καρδιακές παθήσεις.

Από αυτούς τους 576, οι 541 είναι Ταϊλανδοί ενώ οι 35 είναι αλλοδαποί/μετανάστες εργαζόμενοι. Από αυτά τα 576, τα 538 ανακτώνται.

Ο Κυβερνήτης του Rayong, κ. Channa Eiamsang, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σήμερα: «Θα θέλαμε όλοι να γνωρίζουν τις συνήθειες προσωπικής υγιεινής σας, επειδή τα περισσότερα κρούσματα προκαλούνται πλέον από μόλυνση στην οικογένεια και στο σπίτι».

«Παρακαλούμε να απέχετε από οποιαδήποτε συμμετοχή σε κοινωνική δραστηριότητα με τρίτα μέρη και να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να παρακολουθείτε τα αδικήματα και να μην παραβιάζετε απαγορεύσεις που μπορεί να προκαλέσουν εξάπλωση λοιμώξεων». πρόσθεσε η Channa.

Ο Κυβερνήτης δήλωσε ότι παρόλο που τα κρούσματα που εντοπίστηκαν ήταν πολύ χαμηλά και οι επαφές εντοπίζονται απευθείας σε προηγούμενα κρούσματα, ήταν πολύ νωρίς για να δεσμευτούμε για ημερομηνία άρσης των περιορισμών και μέτρων για τον έλεγχο του ιού Covid-19, όπως ταξιδιωτικοί περιορισμοί και κλείσιμο επιχειρήσεων. Αναθεώρηση των μέτρων αναμένεται στα τέλη αυτού του μήνα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.