Επιβάτης μοτοσικλέτας πετάχτηκε σε χαντάκι μετά από σύγκρουση με φορτηγό στο Μπανγκλαμούνγκ

Μπανγκλαμούνγκ -

Μια επιβάτης μοτοσικλέτας που πετάχτηκε σε χαντάκι έχει σπάσει και τα δύο χέρια αφού η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό στο Μπανγκλαμούνγκ σήμερα το απόγευμα (25 Ιανουαρίουth).

Ο αντισυνταγματάρχης Nitipoom Butwong της αστυνομίας Huayyai ειδοποιήθηκε για το ατύχημα σήμερα το απόγευμα στο Baan Plang Kao στο Khao Maikaew.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν μια κατεστραμμένη μηχανή και το φορτηγό στο δρόμο.

Στο χαντάκι που βρισκόταν κοντά οι διασώστες βρήκαν τον τραυματία, την κα Namfon Panyai, 23 ετών, η οποία ήταν επιβάτης μοτοσικλέτας. Είχε σπάσει και τα δύο χέρια της αλλά ήταν ήρεμη και συνειδητοποιημένη. Ανασύρθηκε από την τάφρο μετά από συντονισμένη προσπάθεια των σωστικών συνεργείων.

Στο δρόμο βρέθηκε η οδηγός της μηχανής, η κυρία Jariya Anisong, 25 ετών, η οποία είχε σπάσει το δεξί της χέρι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Warakun Inthornanong, 56 ετών, περίμενε στο σημείο, χωρίς να τραυματιστεί.

Είπε στο The Pattaya News, «Ο οδηγός μοτοσικλέτας έπεσε στο πίσω μέρος του φορτηγού μου σε μια διασταύρωση. Ο επιβάτης πετάχτηκε στο χαντάκι εκεί κοντά και πήδηξα αμέσως από το όχημά μου για να δω αν μπορώ να βοηθήσω. Τα δύο κορίτσια ήταν πολύ τυχερά που δεν τραυματίστηκαν πιο σοβαρά».

Η αστυνομία του Huayyai ελέγχει το CCTV στη διασταύρωση για να επαληθεύσει την ακριβή αιτία του ατυχήματος.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.