Τρεις υπήκοοι της Ταϊλάνδης συνελήφθησαν στο Buriram επειδή φέρεται να διαχειρίζονταν παράνομη ιστοσελίδα διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, η οποία παρήγαγε περισσότερα από 20 εκατομμύρια μπατ

Μπουριράμ -

Τρεις διαχειριστές ιστότοπων συνελήφθησαν στην περιοχή Nang Rong της επαρχίας Buriram χθες, 22 Ιανουαρίου, αφού φέρεται να διαχειρίζονταν παράνομη ιστοσελίδα διαδικτυακού τζόγου, με περισσότερα από 20 εκατομμύρια μπατ σε κυκλοφορία.

Η σύλληψη ακολούθησε αστυνομική έρευνα, η οποία αποκάλυψε ότι υπήρχε μια ομάδα υπηκόων της Ταϊλάνδης που φέρεται να διατηρούσε έναν ιστότοπο διαδικτυακού τζόγου σε ένα νοικιασμένο σπίτι ως προσωρινό γραφείο στην περιοχή Nang Rong.

Τρεις άνδρες της Ταϊλάνδης βρέθηκαν να απαντούν σε διαδικτυακές συνομιλίες σε υπολογιστές μέσα στο σπίτι καθώς η αστυνομία έφτασε στο σημείο. Εξετάστηκαν και κατασχέθηκαν δύο υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, τράπεζες βιβλίων και οικονομικά στοιχεία που σχετίζονται με τον ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών με εκτιμώμενο ποσό άνω των 20 εκατομμυρίων μπατ σε κυκλοφορία.

Οι ύποπτοι φέρεται να ομολόγησαν ότι ήταν συντονιστές ιστοσελίδων του παράνομου ιστότοπου που παρείχε πολλά είδη τυχερών παιχνιδιών. Αρχικά χρεώθηκαν για την άμεση ή έμμεση οργάνωση ή διαφήμιση άλλων για να παίξουν ή να εισέλθουν σε διαδικτυακούς ιστότοπους τζόγου χωρίς άδεια. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν ήταν παρών και οι τρεις άνδρες ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν άμεσα για ποιον εργάζονταν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.