Για πρώτη φορά μέσα σε ένα μήνα, η Rayong ανακοινώνει μηδενικά νέα κρούσματα Covid – 19

Rayong -

Το κέντρο του Rayong Covid – 19 σήμερα το απόγευμα (22 Ιανουαρίουnd) ανακοίνωσε μηδενικά νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 την περασμένη ημέρα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά από τα τέλη Δεκεμβρίου και ένα μήνα κλεισίματος επιχειρήσεων και περιορισμών που έχουν εντοπιστεί μηδενικά κρούσματα.

Η Rayong έχει τώρα συνολικά 572 κρούσματα Covid-19 με έναν θάνατο. Ο άνδρας, ηλικίας 45 ετών, εργαζόταν σε ένα μέρος υψηλού κινδύνου στο Rayong. Είχε προσωπικά προβλήματα υγείας που αποκαλύφθηκαν ως διαβήτης και καρδιακές παθήσεις.

Από αυτούς τους 572, οι 537 είναι Ταϊλανδοί ενώ οι 35 είναι αλλοδαποί/μετανάστες εργαζόμενοι. Από αυτά τα 572, τα 516 ανακτώνται.

Ο Κυβερνήτης της Rayong, κ. Channa Eiamsang, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σήμερα: «Αν και ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι πλέον μηδενικός, παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί και να μην απογοητεύεστε».

«Βεβαιωθείτε ότι όλοι εξακολουθούν να τηρούν κοινωνική απόσταση, φορούν μάσκα, πλένουν τα χέρια, δοκιμάζουν θερμοκρασία και χρησιμοποιούν την εφαρμογή «Thai Chana», προκειμένου να επαναφέρετε τη συνολική κατάσταση του Rayong στο κανονικό όσο το δυνατόν συντομότερα».

«Θα εξετάσουμε τη χαλάρωση των περιορισμών Covid-19 αργότερα». Ο Κυβερνήτης πρόσθεσε, χωρίς να δώσει χρονοδιάγραμμα ή συγκεκριμένες ημερομηνίες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.