Το Deli Factory άνοιξε τώρα στην Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη

Το παρακάτω δεν χρηματοδοτείται ούτε διαφημιστικό, αλλά είναι απλώς μέρος της συνεχιζόμενης σειράς μας που εξετάζει πώς προσαρμόζονται οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αυτήν τη στιγμή κατά τη διάρκεια ενός δεύτερου γύρου του Covid-19 στην Ταϊλάνδη.

Η Ταϊλάνδη αυτή τη στιγμή διέρχεται από έναν δεύτερο γύρο μολύνσεων από τον Covid-19 και ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για πολλούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην Πατάγια και το Τσονμπούρι που εξαρτώνται από τον τουρισμό. Ωστόσο, οι δύσκολες στιγμές έχουν επίσης εμπνεύσει πολλούς να αλλάξουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα ή να ανοίξουν νέα εγχειρήματα που επικεντρώνονται στους κατοίκους της Ταϊλάνδης ή των εκπατρισμένων έναντι των τουριστών.

Το The Deli Factory είναι ακριβώς αυτό, μια ολοκαίνουργια επιχείρηση που βρίσκεται στην περιοχή Soi Bongkot Soi 2 (δείτε τον χάρτη παρακάτω) που καλύπτει τις ανάγκες της μεγάλης κοινότητας των εκπατρισμένων στο Chonburi καθώς και των Ταϊλανδών υπηκόων που απολαμβάνουν φρέσκο ​​φαγητό σε στυλ deli. όπως πολύ περισσότερο!

Ο χώρος βρίσκεται επί του παρόντος σε λειτουργία μαλακού ανοίγματος και δεν έχει ανοίξει ακόμη, αλλά θα ήθελε να προσκαλέσει τους ντόπιους να έρθουν και να δουν την επιλογή των αναγκών τους για ντελικατέσεν. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα εισαγόμενα αλλαντικά και τυριά υψηλής ποιότητας από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Αγγλία και άλλες.

Το εργοστάσιο περιέχει επίσης τοπικά προϊόντα και ξηρά προϊόντα καθώς και αγγλικά ξηρά τρόφιμα. Φρέσκα μαγειρεμένα ψωμιά Ciabatta και Rosetta είναι διαθέσιμα καθημερινά περίπου από τις 4:00.

Καθώς επί του παρόντος βρίσκονται σε λειτουργία soft open, σχεδιάζουν να προσθέσουν πολλά περισσότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και να εκτιμήσουν τα σχόλια και τις προτάσεις των πελατών κατά τη διάρκεια της περιόδου soft open. Λάβετε υπόψη ότι το προσωπικό συνεχίζει να εκπαιδεύεται, ωστόσο, επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση των πελατών και διασφαλίζει ότι παρέχει στην τοπική κοινότητα όλες τις ανάγκες των τροφίμων.

Το ωράριο προσαρμόζεται αυτήν τη στιγμή κατά τη διάρκεια της περιόδου ομαλού ανοίγματος και υπόκεινται σε αλλαγές, επικοινωνήστε μαζί τους για τις ακριβείς ώρες λειτουργίας.

Ένα πραγματικό εργοστάσιο σε στυλ deli είναι πάντα μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στις ποικίλες προσφορές της Pattaya και τους ευχόμαστε καλή τύχη στην επόμενη περίοδο!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/