Ο Chonburi ανακοινώνει μόνο ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 στο Sattahip

Τσονμπούρι-

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi ανακοίνωσε μόνο ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 σήμερα το πρωί στο Sattahip.

Αυτό το κρούσμα συνδέεται άμεσα με ένα σύμπλεγμα λοιμώξεων από το Si Racha που προέρχεται από μια σειρά μολύνσεων σε ένα ζυθοποιείο.

Αυτός είναι ο χαμηλότερος αριθμός κρουσμάτων εδώ και εβδομάδες και σύμφωνα με αξιωματούχους δείχνει ότι οι προσπάθειές τους για παρακολούθηση και εντοπισμό και τα σχετικά μέτρα και περιορισμοί για τον έλεγχο του ιού αποδίδουν.

Ο Noppawichai Thanasopon, Αναπληρωτής Διευθυντής Δημόσιας Υγείας για το Chonburi, προειδοποίησε τους κατοίκους ωστόσο ότι ήταν πολύ νωρίς να μειωθούν οι περιορισμοί και να επιτραπεί η επαναλειτουργία των κλειστών επιχειρήσεων, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα για τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες.

Ο Noppawichai δήλωσε μέσω μιας δήλωσης στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης δημόσιας υγείας ότι οι υγειονομικοί αξιωματούχοι θα εντείνουν την ενεργή εύρεση κρουσμάτων στην περιοχή και θα δοκιμάζουν χιλιάδες ομάδες «υψηλού κινδύνου» (κυρίως πυκνοκατοικημένα στρατόπεδα μεταναστών) για να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχουν κρυφά ασυμπτωματικά κρούσματα στην περιοχή. η κοινότητα.

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας σχεδιάζει να το κάνει τις επόμενες εβδομάδες και στη συνέχεια να αξιολογήσει τους περιορισμούς και τα μέτρα κοντά ή στο τέλος του μήνα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόκειται μόνο για αξιολόγηση και όχι για εγγύηση οποιασδήποτε άρσης των περιορισμών. Είναι, ωστόσο, ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/