Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης λέει ότι θα διασφαλίσει την ασφάλεια όλων των εμβολίων Covid-19 πριν διανεμηθούν στους πολίτες της Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Εθνική -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan O'Cha δημοσίευσε μια διαδικτυακή δήλωση σήμερα το απόγευμα, 17 Ιανουαρίου, σχετικά με τη δημόσια αντίδραση των υπηκόων της Ταϊλάνδης στα νέα για πιθανώς θανατηφόρες παρενέργειες των ενέσεων εμβολιασμού Covid-19 σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ειδικά στη Νορβηγία. Η Pattaya News σημειώνει ότι αυτές οι αναφορές δεν έχουν υποβληθεί σε διαδικασία αξιολόγησης από ομοτίμους και δεν έχουν επαληθευτεί ανεξάρτητα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, οι θανατηφόρες παρενέργειες θα πρέπει να εξεταστούν ενδελεχώς και να επιβεβαιωθούν επίσημα από ιατρικούς εμπειρογνώμονες σχετικά με το αν οφείλονταν στο ίδιο το εμβόλιο ή σε άλλους παράγοντες των ατόμων που εμπλέκονται, όπως μια συγκεκριμένη υγεία. κατάσταση, φυσική κατάσταση ή ηλικία.

Ο Πρωθυπουργός είπε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να μην βιαστεί τα εμβόλια που δεν έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί πλήρως, γνωρίζοντας ότι ενδέχεται να υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι για τους πολίτες της Ταϊλάνδης.

ΦΩΤΟ: AstraZeneca

Η κατάστασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναρτήθηκε σήμερα το απόγευμα έγραφε: «Αρνούμαστε να είμαστε μια πειραματική χώρα. Οι Ταϊλανδοί δεν πρέπει να είναιινδικά χοιρίδια για κάθε τύπο εμβολιασμού που δεν είναι ασφαλής. Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης λαμβάνει θέση υπέρ μια πολιτική σύμφωνα με την οποία ένα εμβόλιο Covid-19 πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι είναι ασφαλές πριν εγχυθεί στους Ταϊλανδούς».

Η ασφάλεια των εμβολίων που διανέμονται στην Ταϊλάνδη πρέπει να εξεταστεί και να εποπτεύεται από την Εθνική Επιτροπή Εμβολίων, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Αναφορικά με την επιτυχία στον έλεγχο της εξάπλωσης του Covid-19 τον περασμένο χρόνο, ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι απέδωσε το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας στην εφαρμογή διαφόρων μέτρων υγείας και στην ευρεία συνεργασία μεταξύ των Ταϊλανδών.

Υπενθυμίζεται στους ανθρώπους να πλένουν τα χέρια τους, να κάνουν κοινωνική απόσταση, να κάνουν check-in μέσω της εφαρμογής «Thai Chana» και να κατεβάζουν την εφαρμογή «Mor Chana» για τη δική τους ασφάλεια, κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Άγνωστο αν οι πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού θα προκαλέσουν καθυστερήσεις στα τρέχοντα σχέδια για εμβόλια στην Ταϊλάνδη που πρόκειται να φτάσουν τον επόμενο μήνα σε περιορισμένο αριθμό.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.