Ο δήμαρχος και η ομάδα της Pattaya επισκέπτονται το Koh Larn για να παράσχουν προμήθειες και βοήθεια λόγω του κλεισίματος του νησιού Covid-19

Koh Larn, Ταϊλάνδη-

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya μαζί με την ομάδα του από το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα το Koh Larn για να παραδώσουν τρόφιμα, νερό και προμήθειες στους κατοίκους του νησιού που βρίσκονται υπό αυστηρούς περιορισμούς και μέτρα για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Το συμβούλιο ιθαγενών κατοίκων του νησιού, που έχει σημαντική συμβολή στην κατεύθυνση του νησιού και τις πολιτικές τους, ψήφισε να κλείσει το νησί νωρίτερα αυτό το μήνα μετά από φόβο που αφορούσε μια θετική περίπτωση που επισκέφτηκε το περίπτερο εισιτηρίων στο νησί.

Το νησί τελεί υπό αυστηρούς κανονισμούς και έχει κλείσει και ζητήθηκε από όλους τους τουρίστες να φύγουν από το νησί. Θέρετρα, χώροι διασκέδασης και παρόμοιες επιχειρήσεις έκλεισαν και το νησί δέχεται νυχτερινό «αίτημα» να μείνει στο σπίτι. (Η Ταϊλάνδη αντιπαθεί τη χρήση της λέξης απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τον τρέχοντα γύρο περιορισμών.)

Το Koh Larn εξαρτάται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον τουρισμό και παρά το γεγονός ότι η Pattaya υφίσταται δύσκολες στιγμές γενικά λόγω έλλειψης εγχώριων τουριστών, οι ντόπιοι κάτοικοι του νησιού είπαν ότι ο εσωτερικός τουρισμός τους κράτησε και ήταν "καλύτερος από το αναμενόμενο" τους τελευταίους μήνες. Χωρίς αυτόν τον τουρισμό, ωστόσο, το νησί έχει ελάχιστα έως καθόλου έσοδα και αναγκάζεται να βασίζεται στη φιλανθρωπία ή στο παραδοσιακό ψάρεμα.

Το νησί παραμένει κλειστό τουλάχιστον μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

Ως εκ τούτου, ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Sonthaya Khunplume και η ομάδα του επισκέφτηκαν σήμερα το νησί τόσο για να επιθεωρήσουν την προβλήτα για επισκευές που θα γίνουν ενώ δεν υπάρχουν τουρίστες όσο και για να παραδώσουν τις απαραίτητες προμήθειες και τρόφιμα στους κατοίκους της περιοχής.

Συνολικά 350 σετ προμηθειών μοιράστηκαν σε χωρικούς που είχαν ανάγκη, ιδίως ηλικιωμένους και φτωχούς. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, τα σύνολα των προμηθειών που δίνονται θα πρέπει να είναι αρκετά για να περάσουν οι κάτοικοι στην τρέχουσα περίοδο κλεισίματος του νησιού, αν και η πόλη θα παράσχει περισσότερη βοήθεια εάν χρειαστεί.

Ο δήμαρχος Khunplume διέταξε επίσης επισκευές στην προβλήτα και την προβλήτα για το Koh Larn κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων κιγκλιδωμάτων και άλλων μέτρων ασφαλείας και επιθεώρησε τις εργασίες που γίνονται για αυτό κατά την επίσκεψή του.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/