Το Koh Si-Chang, το γραφείο διαβατηρίων της Pattaya έκλεισε με εντολή του κυβερνήτη Chonburi

Τσονμπούρι-

Ο κυβερνήτης του Chonburi, Pakarathorn Thienchai, δημοσίευσε μια νέα παραγγελία μέσω της σελίδας των δημοσίων σχέσεων της επαρχίας Chonburi στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγα λεπτά.

Αυτή η νέα παραγγελία είναι για τρία πράγματα:

1. Το γραφείο του δήμου Chao Phraya Surasak, στην περιφέρεια Si Racha θα είναι προσωρινά κλειστό μέχρι να επιλυθεί η κατάσταση με τον Covid-19.

2. Το γραφείο διαβατηρίων της Pattaya είναι κλειστό για όλες τις υπηρεσίες μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση με τον Covid-19.

3. Το πιο σημαντικό για τους αναγνώστες μας, το Koh Si Chang θα είναι κλειστό για μη κατοίκους από τις 6 Ιανουαρίου 2021 έως τουλάχιστον τις 19 Ιανουαρίου 2021. Οι μη κάτοικοι και οι τουρίστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί καλούνται να φύγουν, παρόμοια με το Koh Larn λίγες μέρες πριν.

Φωτογραφία: Trip101.com

Η παραγγελία, στα ταϊλανδικά, είναι παρακάτω.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/